1.109 TL Hyperx Cloud Core 7.1 Alınır Mı?

umutdmr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Arkadaşlar selam,

Şuan indirimde fakat kulaklık jak girişli benim anakartim a320m s2h sıkıntı olur mu kullanabilir miyim

1689069139870.png

Moderatörün son düzenlenenleri:

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
fiyat aşırı iyide anakart beslemez bunu

reniux

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bilmiyorum monster abra a7 kullanıyorum.Razer sürücüleri kurmaya çalıştım birsürü hata aldım.7.1 özelliği açılmıyor hata veriyor.2 3 gündür internetten bakıyorum ancak çözümü bulamadım,bulduklarım da işe yaramadı zaten.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
bilmiyorum monster abra a7 kullanıyorum.Razer sürücüleri kurmaya çalıştım birsürü hata aldım.7.1 özelliği açılmıyor hata veriyor.2 3 gündür internetten bakıyorum ancak çözümü bulamadım,bulduklarım da işe yaramadı zaten.
neden kuramadın?
kulaklık padlerini çıkar orada bir kod yazıyor kod ile razer sitesine kayıt ettir kulaklığı
mail gelicek sana 2 tane o 2 mailden birinde aktivasyon kodu var

onu uygulamaya gir

reniux

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
neden kuramadın?
kulaklık padlerini çıkar orada bir kod yazıyor kod ile razer sitesine kayıt ettir kulaklığı
mail gelicek sana 2 tane o 2 mailden birinde aktivasyon kodu var

onu uygulamaya gir

oraya kadar yaptım sıkıntı 7.1 seçeneği çıkmıyor yani tam verimi alamıyorum kulaklıktan.Aktifleşmiyor 7.1 surround normal kulaklık gibi kullanıyorum.Razerin sitesine baktım synapse programlarında desteklenen aygıtlar arasında gözükmüyordu zaten kulaklık.

Ekli dosyalar

• 1689186206563.png
    1689186206563.png
    52.7 KB · Görüntüleme: 47

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
oraya kadar yaptım sıkıntı 7.1 seçeneği çıkmıyor yani tam verimi alamıyorum kulaklıktan.Aktifleşmiyor 7.1 surround normal kulaklık gibi kullanıyorum.Razerin sitesine baktım synapse programlarında desteklenen aygıtlar arasında gözükmüyordu zaten kulaklık.
output device yazan kısımdan thx seç

reniux

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
aslında tamamen sıfırlayabilsem belki düzelecek ama.İlk başta taktığımda 7.1 gözüküyordu ama ses gelmiyordu.Forumlara baktığımda onu aygıt yöneticisinden silin tekrar kurun düzelir yazmışlardı.Sildikten sonra geri kurulmadı.Şimdi de 7.1e geçmiyor

output device yazan kısımdan thx seç
ses gelmiyor seçince

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
aslında tamamen sıfırlayabilsem belki düzelecek ama.İlk başta taktığımda 7.1 gözüküyordu ama ses gelmiyordu.Forumlara baktığımda onu aygıt yöneticisinden silin tekrar kurun düzelir yazmışlardı.Sildikten sonra geri kurulmadı.Şimdi de 7.1e geçmiyor

ses gelmiyor seçince
hocam kendi hatanız yüzünden memnun kalmamışsınız ama

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri