Blackshark v2 itopyada indirimde kaçırma1500-2000 tl arası fps oyunları için uygun mikrofonlu kulaklık önerisi bekliyorum
EvetBahsettiğin bu mudur hocam?![]()
Razer BlackShark V2 THX Special Edition 7.1 Surround Kablolu Gaming Kulaklik | ITOPYA
Razer BlackShark V2 THX Special Edition 7.1 Surround Kablolu Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03230200-R3M1 ITOPYA'dawww.itopya.com
1-2 güne indirim kalmayabilir. Zaten herkesin önerdiği bir kulaklıkKaliteliye benziyor razer olmasıda aşırı hoşuma gitti sağol önerin için 1-2 güne kararlaştırıp alırım
Anladım hocam o zmn en kısa zamanda sipariş vermeye çalışayım eq olayı kötüymüş ama yaparım aldığımda1-2 güne indirim kalmayabilir. Zaten herkesin önerdiği bir kulaklık
Ha bu arada aldıktan sonra eq yapmazsan kötü gelir ses @Ritim Ustası kullanıyor eq ile baya uğraştı onun ayarlarını yapabilirsinşz
Hocam her kulaklık böyledir eq yapmadan tam performansına ulaşamazsınızAnladım hocam o zmn en kısa zamanda sipariş vermeye çalışayım eq olayı kötüymüş ama yaparım aldığımda
Onun için demedim hocam eq ayarlarını bulmak zorluyor ondan dolayı demiştimHocam her kulaklık böyledir eq yapmadan tam performansına ulaşamazsınız
Forumda konusu var müsait olunca atayim baya bir ayar vaeOnun için demedim hocam eq ayarlarını bulmak zorluyor ondan dolayı demiştim
Baktım hocam konusuna forumdan baya ayar varmış cidden ben bu kdr ciddi bir konu olduğunu düşünmezdim bu arada sağolun bana zaman ayırdığınız için iyi akşamlarForumda konusu var müsait olunca atayim baya bir ayar vae
steelseries arctis 3 kendimde kullanıyorum tavsiye ederim1500-2000 tl arası fps oyunları için uygun mikrofonlu kulaklık önerisi bekliyorum
Alınmazsteelseries arctis 3 kendimde kullanıyorum tavsiye ederim
Öyle kafa karıştıracak fazla bi ayar yok ben konuyu biraz sadeleştireyimBaktım hocam konusuna forumdan baya ayar varmış cidden ben bu kdr ciddi bir konu olduğunu düşünmezdim bu arada sağolun bana zaman ayırdığınız için iyi akşamlar