Öneri 1.500 Tl'ye Kadar Bluetooth Kulaklık Önerisi

memocappone7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar selamünaleyküm. Kulaklığını kaybettiğim abime kulaklık alacağım daha önceden QCY AilyPods T20 TWS Bluetooth Kulaklık - Beyaz kullanıyordu ve bu tarz modeller yani silikonsuz, minimal, beyaz ve kulak içi kulaklıkları seviyor.

Bende onun sevdiği ve kalitesi biraz daha fazla olan bir kulaklık arıyorum. Önereceğiniz kulakık 1500TL civarında olursa iyi olur. AirPods al diyecekler için de cevabım; alamam çok pahalı.

Aklımda olan modeller;
Huawei FreeBuds SE 2 TWS
QCY AilyBuds Pro Plus
Anker SoundCore K20İ
QCY AilyBuds Lite
QCY AilyBuds Pro
Xiaomi Redmi Buds 6 Active
Shaza Air7

Fotoğrafta attığım gibi kulaklık önerirseniz çok çok daha iyi olur.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-11-11 at 16.40.15.jpeg
    WhatsApp Image 2025-11-11 at 16.40.15.jpeg
    258 KB · Görüntüleme: 9

yazjully112

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Para birimini belirtin. Burası bir Hint alt dizini değil, küresel bir alt dizin.

Son düzenleme:
KS

memocappone7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Para birimini belirtin. Burası bir Hint alt dizini değil, küresel bir alt dizin.
Ben para birimini yazmışım, sen hala ısrarla ‘belirtin’ diyorsan… Sanırım sorunun bulunduğum alt dizin değil, senin satır aralarını okuyamaman.

Ben para birimini yazmışım, sen hala ısrarla ‘belirtin’ diyorsan… Sanırım sorunun bulunduğum alt dizin değil, senin satır aralarını okuyamaman.
😂😂 Beş yıldır internetle ilgilenirim ve başlıkta da konuda da fiyat ve para birimi açıkça yazılıyken, böylesine üstten bir cevap görmek şaşırtıcı. 😮

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri