- Tepki
- 28
Arkadaşlar araştırmalar sonucu aliexpressten 1.5k civarı bir bütçeye bu ürünleri buldum.
tr.aliexpress.com
tr.aliexpress.com
tr.aliexpress.com
Toplamı 1325 liraya denk geliyor. Böyle bir seçeneğim var veya RK61 alıp kendim köpük, tape ve holly mod yapabilirim. Ayrıca aklımda magic refiner MK31 var ama tam emin değilim.
Siz ne önerirsiniz?
(ayrıca öneri olarak daha iyi sesi olan switch varsa onlarıda alırım.
TESTER68 mechanische Tastatur 2,4G Bluetooth
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
100Pcs KTT kang weiß Schalter für Mechanische Tastatur Inhalt Taktile 3 Pins PC Haus POM Achse Gold Platte Frühling 45g - AliExpress 7
125 Tastenkappen PBT XDA Profil für Cherry MX
Toplamı 1325 liraya denk geliyor. Böyle bir seçeneğim var veya RK61 alıp kendim köpük, tape ve holly mod yapabilirim. Ayrıca aklımda magic refiner MK31 var ama tam emin değilim.
Siz ne önerirsiniz?
Ayrıca boardda sadece kablosuz olmasıda oyun oynacağım için beni sıkıyor. RK61'e kaymaya başladım.Arkadaşlar araştırmalar sonucu aliexpressten 1.5k civarı bir bütçeye bu ürünleri buldum.
![]()
TESTER68 mechanische Tastatur 2,4G Bluetooth
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
![]()
100Pcs KTT kang weiß Schalter für Mechanische Tastatur Inhalt Taktile 3 Pins PC Haus POM Achse Gold Platte Frühling 45g - AliExpress 7
![]()
125 Tastenkappen PBT XDA Profil für Cherry MX
Siz ne önerirsiniz?