1 ms klavye olsun yeterli teşekkürler.
ugur.gozaydin' Alıntı:Mekanik yada mebran fark eder mi?
ugur.gozaydin' Alıntı:1000Hz(1ms) den aşağı çok dandik olmadığı sürece pek ürün bulamazsınız zaten. Önerinizi yapacağım.
cenkdemircelen' Alıntı:Tamamdır çok teşekkür ediyorum bekliyorum. Dediğim gibi 1000 hz 0.1 ms olsa yeterli bekliyorumugur.gozaydin' Alıntı:1000Hz(1ms) den aşağı çok dandik olmadığı sürece pek ürün bulamazsınız zaten. Önerinizi yapacağım.
ugur.gozaydin' Alıntı:Mebran:
Mekanik : Redragon K551 VARA RGB Blue Switch - 449 TL
- Asus TUF Gaming K1 - 384 TL
- Corsair K55 RGB PRO - 430 TL - Kendim PRO olmayan bir alt versiyonunu kullanıyorum ve oldukça memnunum.
Bu 3 ürünü önerebilirim. Mekanik olan ürün F/P bir üründür ama Membrane ürünleri o sınıf için Premium sınıfa sayılacak ürünlerden. Karar sizin ama ben olsam Corsair seçerdim.
cenkdemircelen' Alıntı:Tamamdır çok teşekkür ediyorum bekliyorum. Dediğim gibi 1000 hz 0.1 ms olsa yeterli bekliyorum
1000Hz raporlama 0.1ms değil 1ms hıza denk geliyor.
ugur.gozaydin' Alıntı:Hayır sizin kafanız bayağı karışmış. MS değeri ms değerine çevrilmiyor o neyse o. Hz değeri ms değerine çevriliyor. 1000Hz = 1ms , 2000Hz = 0.5ms , 4000MHz = 0.25ms ve son olarak 8000Hz = 0.125ms hızlarına denk geliyor. Piyasada zaten klavye olarak 4000Hz üzeri ürün yok ki oda çok pahalı bir ürün. Genelde 1000Hz yani 1ms olur klavyeler.