1 Ocak sonrası taahhütlü kullanıcıya ne olacak?

Demırcan Celık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
1 ocakta AKN kalktıktan sonra taahhüt hala devam eden internet kullanıcısının AKN'si kalkacak mı?

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Bugün telekoma gittim. Oradaki çalışan ,,AKK nin kalkacağını fakat taahhüt bitinceye kadar aynı hızda kalınacağını, değişme olmayacağını söyledi.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yasal hakkın tüm firmalar ek hiçbir ücret almadan sınırını kaldırmak zorunda. Zaten buna itirazı olan hiçbir firma yok şuan için. 1 Ocak 'ta tüm AKK / AKN gibi kavramlara bağlı sınırlar kalkacak ve sözleşmesi olanlar ek ücret ödemenden bundan faydalanacaklar. Hangi firmadan internetiniz?

KS

Demırcan Celık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Yasal hakkın tüm firmalar ek hiçbir ücret almadan sınırını kaldırmak zorunda. Zaten buna itirazı olan hiçbir firma yok şuan için. 1 Ocak 'ta tüm AKK / AKN gibi kavramlara bağlı sınırlar kalkacak ve sözleşmesi olanlar ek ücret ödemenden bundan faydalanacaklar. Hangi firmadan internetiniz?

Şuanlık superonline ama yıl bitmeden uydunet alacağız. Eğer kalkıyorsa düşük akk yüksek hız daha iyi olur

delonas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Demırcan Celık' Alıntı:
1 ocakta AKN kalktıktan sonra taahhüt hala devam eden internet kullanıcısının AKN'si kalkacak mı?

AKN her pakette ve her sözleşmede kalkmak zorunda yani önceden yapmış olmanız falan farketmeksizin olacak bu olmazsa şikayette bulunma hakkınız bulunmakta ben kendim de şikayette bulunurum böyle bir durumda ve akn kalkınca hızlanacak gibi bir beklenmeye kapılmayın lütfen çünkü bir hızlandırma falan olmayacak aynı hızı bize sınırsız (tamamen) sunacaklar bu kadar :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Uydunet için bir araştırma yaptım şimdi https://www.turksatuydunet.com/uydunet-kampanya/100-gulduren-kampanya bu tarife çok iyi ancak şunu gördüm açıklamalarda uydunet KOTA uygulamasına geçebilir. Birisi sormuş ve Uydunet yalanlamamış ve onaylamamış sadece 1 Ocak itabari ile kesin belli olacak durum diye cevap vermiş.

Yani şöyle olur en kötü koşulda KOTA uygulamasına geçer Uydunet, yani bu linkteki tarife için konuşuyorum örnek olarak şöyle olur KOTA 'ya geçerse. 1 Ocak itibari ile 100 GB KOTA olarak belirlenir tarife ve 100 GB KOTA sınırına geldiğinde hızı düşürürler aynı AKN gibi sadece adı farklı KOTA veya KOTA 'yı arttırıp KOTA dolduğunda interneti komple keserler. Bu en kötü senaryo tabi bunu şuan Devletin kendi kurumu Türksat KabloNet uyguluyor tarifeleri bu şekilde çalışıyor KOTA satıyorlar KOTA dolunca interneti kesiyorlar ve Uydunet 'te bu şekilde yapabilir. Belirsiz yani bence arayıp konuşun veya durumu kesin olan diğer sağlayıcılara geçin. Türknet, milennicom gibi firmalar. Bu firmalarda durum belli en azından. Sadece belki biraz fiyat arttırabilirler 1 Ocak itibari ile o kadar.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Akn 4mbps internetlerde kalkmıyor arkadaşlar. Bundan sonra firmalar kota yerine gız sarıcak bundan dolayıda fiyatlarda artışlar yaşanıcak.Yaşanmaya başladı bile diyebilirim. Kablo net fiyatlarıda uçık olucak elinizde ise bu durum ocaktan önce yapmaya çalışın.Ben olsam Türknete geçerdim Türknet bu konuda fiyatlarını hep aynı tutuyor.Zaten AKN yi de çok önceden kaldırdılar ❤️

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri