1 tb hdd yi 240 gb ssd nasıl kopyalarım

Harun Kuzucu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
1 tb hdd yi 240 gb ssd nasıl kopyalarım. macrium reflect yazılımını kullanmaya çalıştım ancak disk dolu uyarısı verdi. ne yapabilirim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Harun Kuzucu' Alıntı:
1 tb hdd yi 240 gb ssd nasıl kopyalarım. macrium reflect yazılımını kullanmaya çalıştım ancak disk dolu uyarısı verdi. ne yapabilirim

Arada büyük boyut farkı var 1 tb HHD nizde ne kadar dolu alan varsa GB olarak o kadar buyutlu bir Disje taşıma yapabilirsin 240 GB SSD nin tamamına 220 GB kadar veri kopyalayabilirsin bu yüzden dolu uyarısı alıyorsun.

KS

Harun Kuzucu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Harun Kuzucu' Alıntı:

Arada büyük boyut farkı var 1 tb HHD nizde ne kadar dolu alan varsa GB olarak o kadar buyutlu bir Disje taşıma yapabilirsin 240 GB SSD nin tamamına 220 GB kadar veri kopyalayabilirsin bu yüzden dolu uyarısı alıyorsun.

bunu bende biliyorum hocam ama hard disk 80 gb kadar dolu 220 gb kopyalrım diye düşünmüştüm. tamam teşekkür ederim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yer varsa işlem sırasında bir hata oluyordur. Yazılımın hangi özelliğini kullanıyorsunuz. SS paylaşırmısınız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri