1 Uzun 2 Kısa Bip Sesi

Baron53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaşlar pc ile oyun oynuyordum kapatıp dışarıya çıktım ancak eve gelip pc yi açtığımda 1 uzun 2 kısa bip sesi geldi ve görüntü gelmiyor internetten baktığımda dip switch kaynaklı diyor
Sorun nedir lütfen yardım edin.

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
yabancı forumlarda ekran kartıyla ilgili olduğu söylenmiş. çağdaş hocamın dediğini yaptıktan sonra çalışmazsa ekran kartını slottan çıkartıp tekrar oturtmayı deneyin.

KS

Baron53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bios pilini çıkardım temizledikten sonra yavaşça taktım olmadı ekran kartını çıkarıp tekrar tam bir şekilde taktım ama sorun hala aynı

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
Bios pilini çıkardım temizledikten sonra yavaşça taktım olmadı ekran kartını çıkarıp tekrar tam bir şekilde taktım ama sorun hala aynı
İmzanızda ki sistem ise işlemcide dahili görüntü birimi olmalı. Ekran kartını komple çıkartıp anakarttan görüntü almayı dener misiniz ?

KS

Baron53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Maalesef o sistem değil ve şuanki anakartda onboard yok maalesef

Bu arada şimdiki işlemci e8400 ekran kartı ise hd6350 ekran kartını bu sabah aldım

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
Maalesef o sistem değil ve şuanki anakartda onboard yok maalesef

Bu arada şimdiki işlemci e8400 ekran kartı ise hd6350 ekran kartını bu sabah aldım
Peki o zaman klasik hata alanlarından ilerleyelim. Öncelikle çağdaş hocamın dediği bios pilini çıkartma işlemini bilgisayar prize takılıyken yapmadınız değil mi ? birde en az 5 dk beklemeniz gerekiyor bilgisayar prize takılı olmayacak şekilde bios pilini çıkarttığınızda. sonra geri takıp deneyebilirsiniz. Bu adımı geçtikten sonra çalışmazsa ramleri çıkartıp tekrar takmayı deneyin. Bu arada ekran kartı ve ramlerin altın pinlerini silgi ile silerseniz korozyon varsa onları giderecektir.

KS

Baron53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Prize takılı iken yapmıştım baştan yapıyorum şuan

KS

Baron53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Pil olayını denedim olmadı ram ve ekran kartını çıkartıp dikkatlice silgi ile temizledim ama yine olmadı

Eren B.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
%100 değil ama ram'in arıza vermiş olabilir Eğer 2 modül Ramin varsa teker teker dene tek modül ram'in varsa anakarta uyumlu başka bir RAM ile dene

KS

Baron53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
3 adet ram takili idi hepsini teker teker denedim yine olmadı

KS

Baron53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaşlar şuan farklı bir ekran kartı buldum 9600gt onunla görüntü verdi sizce sorun nerede

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
Arkadaşlar şuan farklı bir ekran kartı buldum 9600gt onunla görüntü verdi sizce sorun nerede
Tam düşündüğüm gibi sorun ekran kartında. Zaten başka kartla da görüntü alıp sorunu tescillemişsiniz.

KS

Baron53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hd6350 yi bu sabah almıştım gta4 oynarken 70 ile 72 derece arasında çalışıyordu kapattım dışarı çıktım geldiğimde daha açılmadı sabah çalışan şey neden akşam çalışmadı onu çözemedim bide bunu tamir ettirebilirmiyim

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
Hd6350 yi bu sabah almıştım gta4 oynarken 70 ile 72 derece arasında çalışıyordu kapattım dışarı çıktım geldiğimde daha açılmadı sabah çalışan şey neden akşam çalışmadı onu çözemedim bide bunu tamir ettirebilirmiyim
Tamir ettirmekten önce aldığınız kişiyle iletişime geçmeniz daha iyi olur. Zaten kartta önceden bir sorun varsa satan kişi bunu biliyorsa direkt engel yiyeceksiniz büyük ihtimalle. Anlaşma yoluna giderseniz tamir ücretini geri ödemesini falan isteyebilirsiniz. Ya da kartı geri almasını.

Eren B.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
zaten eski bir kart ve genellikle ekran kartı tamirleri çok garanti olmuyor tamir ettirseniz bile 1-2 ay sonra tekrardan bozulabiliyor.

KS

Baron53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Tamamdır yardımlarınız için teşekkür ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri