Yardım 1 Yıl Geçmeden Ölü Piksel

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Merhaba, samsung neo G8 4K 240hz modelini kullanıyorum, 2024 ekim ayında almıştım ve bugün farkettim ekranın alt kısmında ölü piksel var sanırım böyle olması normal mi, kullanıcı hatası mı? Garanti de değişim yaparlar mı?

Ekli dosyalar

• IMG_3521.jpeg
    IMG_3521.jpeg
    4.7 MB · Görüntüleme: 12

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Merhaba, samsung neo G8 4K 240hz modelini kullanıyorum, 2024 ekim ayında almıştım ve bugün farkettim ekranın alt kısmında ölü piksel var sanırım böyle olması normal mi, kullanıcı hatası mı? Garanti de değişim yaparlar mı?
Garanti kapsamına pek sokmuyorlar diye duydum genel olarak 6 ayı geçtiyse.Şansını dene ve garanti süresi bitmeden ekranda ölü piksel meydana geldi detaylı bir şekilde yaz maddeler halinde ve değişim talep et. Bekle eğer kullanıcı hatası derlerse bulunduğun ildeki tüketici hakem heyetinden destek al.

KS

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Garanti kapsamına pek sokmuyorlar diye duydum genel olarak 6 ayı geçtiyse.Şansını dene ve garanti süresi bitmeden ekranda ölü piksel meydana geldi detaylı bir şekilde yaz maddeler halinde ve değişim talep et. Bekle eğer kullanıcı hatası derlerse bulunduğun ildeki tüketici hakem heyetinden destek al.
Bulunduğum bölgede biraz sık elektrik kesintisi oluyor, elektrik kesintisiyle monitörde ölü piksel yaşanır mı yani kullanıcı hatası olur mu acaba? İlk aldığım da piksel testi yapmıştım hiçbir ölü pikseli yoktu

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Bulunduğum bölgede biraz sık elektrik kesintisi oluyor, elektrik kesintisiyle monitörde ölü piksel yaşanır mı yani kullanıcı hatası olur mu acaba? İlk aldığım da piksel testi yapmıştım hiçbir ölü pikseli yoktu
Göndermeden bilemeyiz. En kısa sürede akım korumalı priz al.

KS

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Göndermeden bilemeyiz. En kısa sürede akım korumalı priz al.
Akım korumalı priz dalgalanmayı önlemiyormuş, yüksek voltaj geldiğinde kapatıyormuş sadece, bunu evin sigortası da yapıyor zaten kendimde elektrikçiyim, seneye ups almayı düşünüyorum şuan ekran kartı aciliyetim var 4080/4090 a geçmeliyim

KS

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
UPS daha iyi olur.
Hocam monitör yanımda değildi, servise uğradım görsellere baktı piksellerde sorun görünmüyor piksellerin arasında siyah noktalar var, piksellerin arasına toz kaçmış olabilir dedi, ilk defa duydum böyle birşeyi sizce olabilir mi?

Ekli dosyalar

• IMG_3532.png
    IMG_3532.png
    3.5 MB · Görüntüleme: 3

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri