Soru 10.000 Lira Bütçe Ile 1440P Monitör Önerisi Istiyorum.

stqson

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar, halihazırda AOC marka kullanıyorum fast-ips ekranına sahip. Bunu yan monitör yapıp ana monitörümü 1440p, IPS panel, minimum 180hz olacak şekilde bir monitör arıyorum.

Önceliğim AOC markası, uyumlu olmasını istiyorum ancak tek istemediğim bir marka var o da GIGABYTE. Diğer tüm markalara açığım. Kontrast oranı, parlaklık (c/d), sRGB ve DP3 gibi verileri önemsiyorum.

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Merhaba arkadaşlar, halihazırda AOC marka kullanıyorum fast-ips ekranına sahip. Bunu yan monitör yapıp ana monitörümü 1440p, IPS panel, minimum 180hz olacak şekilde bir monitör arıyorum.

Önceliğim AOC markası, uyumlu olmasını istiyorum ancak tek istemediğim bir marka var o da GIGABYTE. Diğer tüm markalara açığım. Kontrast oranı, parlaklık (c/d), sRGB ve DP3 gibi verileri önemsiyorum.
pivot özelliği
dahili hoparlör

bunlardan olmazsa olmazın var mı

10 %100 üst sınır mıdır
bir tık daha yükselebilir mi

misal kredi kartına taksit imkanı ile filan

o şekil yükselir ise
hangi kredi kartına sahiipsiniz

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
istediğiniz özelliklerde ve fiyat aralığında 2 monitör gördüm

biri

diğeri

ikiside marka ktc zaten çinin önde gelen monitör üreticisi orda popüler.

gigabyte'ın fazla yorumunu göremedim ama ktc'nin epey kullanıcısı ve iyi yorumları var.

bunları önerdim ama bir ek daha yapayım. yakın zamanda kendi monitörümü sattım benq mobiuz ex2710q teşhir ürünü monitör aldım. aldığım firma 14 gün iade ve 2 sene distribitörden garanti veriyordu. telefon ettim bana pixel hatası olmayan ürün gönderim yaparmısınız dedim monitörü seçemeyiz ama geri iade olmaması için temiz ürün gönderiyoruz dediler. teşhir ürünü diye aldım ama sıfır gibi monitör geldi ne pixel hatası var ne bir kusuru. 180 değil 165 hz ama renkleri çok güzel. firmware güncellemeside var. hoperlör olarak bir monitörde olabilecek en iyi ses çıkışına sahip diyebilirim. pivot ve baya şık. color shuttle yazılımı ile oyuna özel renk profili tanımlayabiliyorsun ben 1-2 oyunda denedim gerçekten iyi ayarlamışlar. extra bir şey yapmak istiyorsan bu monitörde olabilir:

Son düzenleme:

Zafer_26.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Geçenlerde Asus ROG Strix XG27ACS modelini deneme şansım oldu ve açıkçası beklediğimden daha çok hoşuma gitti. Renkler canlı, IPS panel olduğu için de görüntü her açıdan düzgün duruyor. Bir de Thunderbolt desteğinin olması bayağı işime geldi; özellikle laptop bağlayıp tek kabloyla hem görüntü hem şarj almak büyük rahatlık. Şu an için tercih yapılabilecek mantıklı seçimlerden.

uyl0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri