Kablolu beyaz mekanik klavye istiyorum. Aklimda steelseries apex pro tkl gen3 var. Bu model alinir mi? Alternatif olarak oneriniz nedir?
Onerin icin tesekkurler ama begenmedim. Apex pro gen 3 kalitesinde bir klavye ariyorum
İncelenebilir. %96 dır.....
Tesekkurler ama bu cok kotu ya begenmedim.![]()
Machenike KT68 Pro Tri-Mode Brown Switch LCD RGB Beyaz İngilizce Gaming Klavye « Gamers Arena - İntegra Teknoloji A.Ş.
Gamers Arena, Bilişim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayışı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı prensip edinmiştirwww.gamersarena.com.tr
bu biraz sıkıntılı klavye bende de var önermemTesekkurler ama bu cok kotu ya begenmedim.
![]()
Machenike KT68 Pro Tri-Mode Brown Switch LCD RGB Beyaz İngilizce Gaming Klavye « Gamers Arena - İntegra Teknoloji A.Ş.
Gamers Arena, Bilişim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayışı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı prensip edinmiştirwww.gamersarena.com.tr
Şuan aklımda 3 model var. Fun60 ultra, fun60 ultra tmr, made86 probu biraz sıkıntılı klavye bende de var önermem
3 ü de okey klavyeler bu aradaŞuan aklımda 3 model var. Fun60 ultra, fun60 ultra tmr, made86 pro3
Fun60 ultranın klavye tuşlarını daha çok beğendim ama fun60 ultra tmr daha hızlı tepkime süresine sahip anladığım kadarıyla. Fun60 Ultra tmr alacağım ya.3 ü de okey klavyeler bu arada
sıkıntısından bahseder misinbu biraz sıkıntılı klavye bende de var önermem