10.000 tl bilgisayar tavsiyesi

mehmet9

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhaba. İtopya kasım indirimi 1660 ti adal sistem almayı planlıyorum. Şu sıralar pc hocasından veya başka youtuberdan 10k civarına sistem gelme ihtimali var mı? Veya şuan sizin önereceğiniz bir sistem var mı?

Ayrıca 2k civarına monitör de alacağım. Önerileri beklerim.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Merhaba. İtopya kasım indirimi 1660 ti adal sistem almayı planlıyorum. Şu sıralar pc hocasından veya başka youtuberdan 10k civarına sistem gelme ihtimali var mı? Veya şuan sizin önereceğiniz bir sistem var mı?

Ayrıca 2k civarına monitör de alacağım. Önerileri beklerim.
sistem çıkmasını bekle
monitöre gelirse 2000TL monitör zor 3000tl den başlıyor

Leuna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
Bütçe de esneme payı varsa ,

İşlemci R5 5500 yapılarak alınabilir. Onun dışında geçen PC Hocası ve DA 2060'lı sistem toplamıştı 10-9k altında , o tarz bir şeyi beklerim , geldiğinde alabilirim diyorsanız bekleyebilirsiniz. Ama ne zaman gelir net bir şey söylemek zor hocam.

Ya da şuan kasım ayında felaket indirimler oluyor , iyi indirim yakalayıp toplama bilgisayarı çok daha iyi parçalarla çok daha ucuza çıkartabilirsiniz. Fakat indirimleri iyi gözlemlemek gerekiyor. Şu sıralar özellikle amd işlemci ve ekran kartları acayip iyi indirimlere giriyor.

KS

mehmet9

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bütçe de esneme payı varsa ,

İşlemci R5 5500 yapılarak alınabilir. Onun dışında geçen PC Hocası ve DA 2060'lı sistem toplamıştı 10-9k altında , o tarz bir şeyi beklerim , geldiğinde alabilirim diyorsanız bekleyebilirsiniz. Ama ne zaman gelir net bir şey söylemek zor hocam.

Ya da şuan kasım ayında felaket indirimler oluyor , iyi indirim yakalayıp toplama bilgisayarı çok daha iyi parçalarla çok daha ucuza çıkartabilirsiniz. Fakat indirimleri iyi gözlemlemek gerekiyor. Şu sıralar özellikle amd işlemci ve ekran kartları acayip iyi indirimlere giriyor.
Toplama bilgim 0 hocam. Parçaları takip edip ucuza kapatsam bile birleştiremem. Esneme payım da malesef yok monitör de alacagım için. Da sistemi yakalasam iyiydi. Bence birkaç ay daha ordan ekmek çıkmaz. Pc hocasından biraz umutluyum bakalım 1 2 haftaya bir şey çıkar mı.

Şu sistemi kaçırmaya değer mi bilmiyorum ama bekleyeceğim ben yine de. Adaşım da üstte bekle dedi, kime sorsam bekle diyor şuan. En azından kasımın sonuna kadar beklerim herhalde. Çıkmazsa bir şey, yapıştırırım 1660 ti adal sistemi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri