10,000₺'yi aşmayacak şekilde pc önerisi

Ravocy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba neredeyse 2020'den beri para biriktiriyorum ama bir türlü Bilgisayarların fiyatları artıyor ve benimde ailesel veya kişisel olarak bütçem azalıyor yakın zamanda tekrar biriktirmeye karar verdim ama bilgisayar fiyatlarına bakınca alamayacağım kadar çok pahalı bu konuda yardımcı olabilir misiniz? toplama veya hazır sistem fark etmez f/p olursa iyi olur​

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Merhaba neredeyse 2020'den beri para biriktiriyorum ama bir türlü Bilgisayarların fiyatları artıyor ve benimde ailesel veya kişisel olarak bütçem azalıyor yakın zamanda tekrar biriktirmeye karar verdim ama bilgisayar fiyatlarına bakınca alamayacağım kadar çok pahalı bu konuda yardımcı olabilir misiniz? toplama veya hazır sistem fark etmez f/p olursa iyi olur​
Kanka şuan bende aynı durumdayım sıfır düşünüyordum ama biraz düşüncemi 2.ele çevirmeme az kaldı 2.el daha mantıklı ve daha uygun.

kaganyilmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
hangi ildesiniz

zyixexe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10

10k gibi bütçede alınabilcek en iyi sistem sanırım bu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri