10.000TL ekran kartsız kasa sistem önerisi?

xors

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese merhaba arkadaşlar palit rtx 3060 kartım var ve buna 10.000TL lik kasa ve içeriği almak istiyorum. Nasıl bir sistem önerirsiniz.

Dipnot: technopc quantum x70 sistemimi 10k ya satıp yeni nesil kasa toplamak istiyorum sizin önerileriniz nelerdir.

Mouse klavye monitör felan var.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Herkese merhaba arkadaşlar palit rtx 3060 kartım var ve buna 10.000TL lik kasa ve içeriği almak istiyorum. Nasıl bir sistem önerirsiniz.

Dipnot: technopc quantum x70 sistemimi 10k ya satıp yeni nesil kasa toplamak istiyorum sizin önerileriniz nelerdir.

Islemci amd ryzen 5 5600 al kart asus b450m k II ram i kafana gore m2ssd al 500 gb vento nun kasa + psusunu al ( en az 550w)

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483

Mouse klayve monitör fiyata dahil mi

KS

xors

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam paylaşımlarınız için çok teşekür ederim
fakat ben şimdi akakçeden
bu sistemi tek tek topladım ve yine aynı fiyatı verdi sizin tavsiye ettiğiniz sistemmi yoksa bumu daha iyi olur bunda hiç uğraşmamada gerek kalmayacak direk kasa toplu halde aynı yerden gelecek daha mantıklı olmazmı acaba

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
hocam paylaşımlarınız için çok teşekür ederim
fakat ben şimdi akakçeden
bu sistemi tek tek topladım ve yine aynı fiyatı verdi sizin tavsiye ettiğiniz sistemmi yoksa bumu daha iyi olur bunda hiç uğraşmamada gerek kalmayacak direk kasa toplu halde aynı yerden gelecek daha mantıklı olmazmı acaba
Benim attığım sistem işlemci olarak daha iyi. 5600G işlemci yerine 5600 daha iyi olurdu İşlemcide G ibaresi olduğu için dahili grafik birimi mevcut işlemci tüm gücünü oyunlarda kullanamaz bu nedenden. Ve Bütçe varsa İNTEL her zaman 1. Tercihimdir.

KS

xors

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Benim attığım sistem işlemci olarak daha iyi. 5600G işlemci yerine 5600 daha iyi olurdu İşlemcide G ibaresi olduğu için dahili grafik birimi mevcut işlemci tüm gücünü oyunlarda kullanamaz bu nedenden. Ve Bütçe varsa İNTEL her zaman 1. Tercihimdir.
teşekürler hocam listeme aldım hepsini psu da fazla fiyat farkı var
bu siteye güvenebilirmiyiz

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
teşekürler hocam listeme aldım hepsini psu da fazla fiyat farkı var
bu siteye güvenebilirmiyiz
Güvenilir Birçok yayıncı ve Eternal Fire takımın sponsoru

Kasadan kısarak ekstra soğutucu alınabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri