Bütçe 10k civarları 27inc IPS panel monitör arıyorum 2K ve 4K olmasın, ne önerirsiniz?
en iyisi bu mu hocam sizce?![]()
Asus TUF Gaming VG279QM 27" 1 ms Full HD G-Sync Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG279QM 27" 1 ms Full HD G-Sync Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG279QM 27" 1 ms Full HD G-Sync Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.094,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bana göre bu. 280Hz olması büyük avantaj.en iyisi bu mu hocam sizce?
hocam eğer sisteminiz iyi ise 2k alabilirsiniz mükkemel bir bütçeniz var 2k için isterseniz va panel 3500 tl ye 2k da alabilirsiniz 165hz 1ms6 Bit sanki biraz düşük geldi bana hocam, incelemelerini bir kontrol edeyim sağolasın öneri için.
Evet tavsiyeniz üzerine bu daha bi çekti beni kendine hocam bununda incelemeleri varsa bir izleyip karar vereyim. Teşekkür ederimBU DA VAR FİYAT BİRAZ DAHA UYGUN.
![]()
Dell G2723H Monitör
Dell G2723H Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
hocam 3070 zaten 2k için yapılmış bir kart üstüne bide işlemciniz de ekran kartını taşıyabilecek değerde bence 2k almalısınız sıcaklık değerleriniz bence max 5 derece falan artarEkran kartına fazla yüklenmek istemiyorum sıcaklık takıntım olduğu için çözünürlük düşürmeye gideceğimden eminim onun için 2K ve 4K uzak durmak istiyorum sistem: rog strix 3070ti ekran kartı 64gb 3600RAM MAG Z690 tomahawk DDR4 anakart i9 12700k işlemci FPS oyunlarınıda haftada toplam 8 saat kadar oynuyorum
ÇÖZÜNÜRLÜK DÜŞÜRECEKSEN FHD mantıklı 2K VE 4K da pikselleşme yapabilir.Ekran kartına fazla yüklenmek istemiyorum sıcaklık takıntım olduğu için çözünürlük düşürmeye gideceğimden eminim onun için 2K ve 4K uzak durmak istiyorum sistem: rog strix 3070ti ekran kartı 64gb 3600RAM MAG Z690 tomahawk DDR4 anakart i9 12700k işlemci FPS oyunlarınıda haftada toplam 8 saat kadar oynuyorum
yani hocam mantıken 3070ti ye 1080p kullanırsa net diyorum darboğaz olur gereken performansı alamazÇÖZÜNÜRLÜK DÜŞÜRECEKSEN FHD mantıklı 2K VE 4K da pikselleşme yapabilir.
O işlemciyle darboğaz olmaz. 3070 Tİ 2K da 60FPS max 2-3 Sene götürür.yani hocam mantıken 3070ti ye 1080p kullanırsa net diyorum darboğaz olur gereken performansı alamaz
şuan ki monitörünüzü 2.el den satıcakmısınız hocamAryond A27 var VA Panel 2 senedir fakat arada baş ağrısı yapıyordu aşırı derecede göz kızartmaya başladı son 3 aydır sıkıldımda diyebiliriz. IPS panel deneme fırsatım oldu mağzada 1 saat kadar Acer Nitro VG280K deneyimledim sorun yaşamadım yanlız sadece 60hz mevcuttu satın alacağım bir model olsaydı onu alacaktım.
Hanım göz koydu bende kocaman görmek istiyorum diyerek, kendime yeni ekran bakmaya durunca sanırım(mecburen) ona vereceğimşuan ki monitörünüzü 2.el den satıcakmısınız hocam
tabii hocam eşitlik heryerdeHanım göz koydu bende kocaman görmek istiyorum diyerek, kendime yeni ekran bakmaya durunca sanırım(mecburen) ona vereceğim![]()
Sağolasın hocam darısı evlenecek arkadaşlarımızın başına, herkes mutlu olsun inşallah, evlilik olmasa sat ekranı koy üstüne al yenisinitabii hocam eşitlik heryerdebu arada mutlu evlilikler dilerim allah bir yastıkda kocatsın