Öneri 10.000Tl Kadar Laptop Önerisi?

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Kanka o adam 10 500 teklifime biraz daha çıkar mısın hocam dedi, bende bekletiyorum.
Ayrıca şunu buldum 10k'ya
Nasıl ? Maks ghz nedir kanka bunun internette bulamadım da sen bilirsin diye sana soruyorum.
kanka ryzen 5 olanın 3.7 7 olanın 4.0 bence fark ödenebilir ama bütçen uygunsa

sen 21 mi oynamak istiyordun?

sen 21 mi oynamak istiyordun?
10750'ye teklif et kabul etmesi lazım

Son düzenleme:
KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Kanka bu amd 7 olana yazdım şimdi. Bekliyorum. Birde sence fifa 22, 23 açar ama kasar herhalde dimi?
Yalnız bu adam mouse falan vermiyor.
Bu tür cihazlara uygun mouse biliyor musun iyi performans veren. Bana göre fark etmiyordur sonuçta mouse nedir ki...

Biraderim internetten baktım işlemci hızı 3.7 diyor... Emin misin 4.0 olduğuna

Son düzenleme:

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Kanka bu amd 7 olana yazdım şimdi. Bekliyorum. Birde sence fifa 22, 23 açar ama kasar herhalde dimi?
Bu tür cihazlara uygun mouse biliyor musun iyi performans veren. Bana göre fark etmiyordur sonuçta mouse nedir ki...

https://www.amd.com/en/products/apu/amd-ryzen-7-3750h amdnin resmi sitesi
Max. Boost Clock
Up to 4.0GHz

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Baktığım yer yanlış yazmış belli ki. Kanka mouse sorumu atlama, birde senden başka yazan yok bilgilendirici.
Bazen mod geliyor gidiyor. Onun dışında kimse yok. Herhalde sen layığıyla yaptığın için yazmıyorlar

Bu arada, bunuda atlama kanka: max ram 32 gb'imiş. Diyorum ki buna 16gb'lık ram alsak... nerden, hangi marka nasıl yaparız ?

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Baktığım yer yanlış yazmış belli ki. Kanka mouse sorumu atlama, birde senden başka yazan yok bilgilendirici.
Bazen mod geliyor gidiyor. Onun dışında kimse yok. Herhalde sen layığıyla yaptığın için yazmıyorlar
Evet size gerekli bilgileri eksiksiz sağladığı için yazma gereği duymuyoruz

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Tahmin etmiştim hocam... Bu hiyper birde ona attığım sitede ki yazıları okusa on numara olacak. Bu arada adamsınız hocam.

Gecen arda gülerin bir videosunu izledim. Adamsınız diyor. Çok samimi buldum. Ara sıra böyle kullanıyorum.

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81

Bu arada, bunuda atlama kanka: max ram 32 gb'imiş. Diyorum ki buna 16gb'lık ram alsak... nerden, hangi marka nasıl yaparız ?
16 gblik ram takabiliyor musun hiç görmedim 8+16 senin 8+8 yapman yeterlidir laptobun içindeki rame bakmam lazım sana ram önermem için sıkıntısız alınca ben sana önericem ya da satıcıdan ram bilgisi isteyebilirsin. Mouse olarak ne kadarlık bütçen var ?

Tahmin etmiştim hocam... Bu hiyper birde ona attığım sitede ki yazıları okusa on numara olacak. Bu arada adamsınız hocam.

Gecen arda gülerin bir videosunu izledim. Adamsınız diyor. Çok samimi buldum. Ara sıra böyle kullanıyorum.
sitedeki yazıları okusa derken anlayamadım :D

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
16 gblik ram takabiliyor musun hiç görmedim 8+16 senin 8+8 yapman yeterlidir laptobun içindeki rame bakmam lazım sana ram önermem için sıkıntısız alınca ben sana önericem ya da satıcıdan ram bilgisi isteyebilirsin. Mouse olarak ne kadarlık bütçen var ?

sitedeki yazıları okusa derken anlayamadım :D
16+16 da yapabilirsin anakartin desteklediği max mhz bakarsk

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
16+16 da yapabilirsin anakartin desteklediği max mhz bakarsk
8 gb ram takılı cihazda iki tane ram almak mantıksız kaldı ki bazı laptoplarda ramler gömülü oluyor mesela benim lenovo öyle 4 gb gömülü 4 gb takılmış stola

8 gb ram takılı cihazda iki tane ram almak mantıksız kaldı ki bazı laptoplarda ramler gömülü oluyor mesela benim lenovo öyle 4 gb gömülü 4 gb takılmış stola
ve amdnin dualchanel performansı masaüstü sistemlerde tartışılmaz laptopta da sanıyorum öyle

ve amdnin dualchanel performansı masaüstü sistemlerde tartışılmaz laptopta da sanıyorum öyle
yani 8+8 mantıklı olan

bu arada fifa 23 performansı buldum 22ye gerek yok 23teki değerler böyleyse 22 hayli hayli
ben de 1 haftadır falan fifa 23 oynuyorum bu arada birkaç sene önce sadece ps kafelerde pes oynayan biriydi fifa ultimate team vs. baya hoşuma gitti

Son düzenleme:
KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Kanka fan alacam, 8'de ram aldık diyelim... 1200 yapar. Bütçe en uygunu olsun:ddd

Geçen sana bir site attım ya hani, bunu çok sık yapmam sitesiydi ve sen okurum demiştin. Hatırla bunları kral

Mod ne diyorsa o dur aga. modun lafının üstüne laf mı söylenir. Valla siler hesabı güldüm.
- şaka yapıyorum yoksa mod olan adam imkanı yok böyle bir şey yapmaz -saygılar.

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Kanka fan alacam, 8'de ram aldık diyelim... 1200 yapar. Bütçe en uygunu olsun:ddd

Geçen sana bir site attım ya hani, bunu çok sık yapmam sitesiydi ve sen okurum demiştin. Hatırla bunları kral

Mod ne diyorsa o dur aga. modun lafının üstüne laf mı söylenir. Valla siler hesabı güldüm.
hahaha onun için mi demiştin okumalıyım ama hiç böyle şeylere zaman ayırmıyor derslerim falan da var boş bulduğum zamanda kesinlikle okuyacağım ama öncelikte başka şeyler olduğu için hiç okumaya fırsatım olmadı maalesef. Fps oyunları oynamayı sever misin ona göre mouse önerebilirim ama bütçen yetmez sanırım 1200 fan,ram,mouse için değil mi?

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046

Dostum niye silelim hesabını 😁😁 moduz ama bizde üye olduk ki amacımız burda sınıf farkı veya rütbe yaratmakda değil olabildiğince sakin samimi ortam yaratmak

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
hahaha onun için mi demiştin okumalıyım ama hiç böyle şeylere zaman ayırmıyor derslerim falan da var boş bulduğum zamanda kesinlikle okuyacağım ama öncelikte başka şeyler olduğu için hiç okumaya fırsatım olmadı maalesef. Fps oyunları oynamayı sever misin ona göre mouse önerebilirim ama bütçen yetmez sanırım 1200 fan,ram,mouse için değil mi?
Mouse s.s rival 3 önerebilirsin gibi geldi

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81

https://www.amazon.com.tr/dp/B08BC2...e=380333&creativeASIN=B08BC2V71W&linkCode=asn ramin büyük ihtimalle 2666 mhz o yüzden attım tahmini hesap
https://www.hepsiburada.com/deep-co...sb-port-notebook-stand-ve-sogutucu-pm-bs51073 fan budur
https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...ik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,643864689.html mouse da orta segment olur rival 3 ideal fps oyunlarında da işini görecektin

bütçeni biraz aşıyor çok değil ama :)

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Arkadaşlar cihaz hazır 11k'ya ama bu test işinde nasıl bir çözüm yapayım...
Çünkü bulamadım bu cihaza yapılan testleri.
Bu arada testlerde piksel veya başka sorun çıkarsa ne yapayım.

Son düzenleme:

uxopyz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba bütçeme göre bana işi bilen arkadaşlar öneride bulunabilir mi ?
Öneri yapacağım sonra gelenler de bakar.
8 gb ram ekleyebilirim artı olarak.

Fifa 20 -en kötü 18-
Assasins creed 4'e kadar olan seriyi revelations... oynamak istiyorum.

Aşağıda saydığım oyunların sistem gereksinimleri vardır:

ac revelations:
  • MİNİMUM:
    • İşletim Sistemi: Windows 7 SP1 or Windows 8/8.1 (64bit versions only)
    • İşlemci: Intel Core2Quad Q6600 @ 2.4 GHz or AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHzH
    • Bellek: 2 GB RAM
    • Ekran Kartı: nVidia GeForce GTS450 or AMD Radeon HD5670 (1024MB VRAM) or Intel HD4600
    • DirectX: Sürüm 11

Fifa 20:
İS: Windows 7/8.1/10 - 64-Bitİşlemci: AMD Phenom II X4 965, Intel Core i3-2100 veya dengiBellek: 8GBEkran Kartı: AMD Radeon HD 7850 2GB, NVIDIA GTX 660 2GB veya dengiSabit Disk: En az 50 GB boş alan

Fifa 18:
İS: Windows 10 - 64-Bit
İşlemci: Intel i3 6300T veya eşdeğeri (5.199) - alternatif olarak Intel i3 4340 (5.226) ve Intel i3 4350 (5.302).
AMD eşdeğeri AMD Athlon X4 870K (5,219) - alternatif olarak AMD FX-4350 (5,272) ve FX-4330 (5,297).
BELLEK: 8GB
Sabit Sürücüde Gereken Boş Yer: 50.0 GB
Desteklenen Minimum Ekran Kartları: NVIDIA GeForce GTX 670 ya da AMD Radeon R9 270X
DirectX: 12.0
İkinci el olur mu

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Arkadaşlar cihaz hazır 11k'ya ama bu test işinde nasıl bir çözüm yapayım...
Çünkü bulamadım bu cihaza yapılan testleri.
Bu arada testlerde piksel veya başka sorun çıkarsa ne yapayım.
adam sana sorunsuz diyip verirse ve sonra sorun çıkarsa geri iade et adamla konuş ilk önce sonrasında satın al. Test için sana video atmıştım bi de furmark indir demiştim onları yapabilirsin bir flash belleğe at furmark dosyasını öyle test et daha hızlı olur

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Belki kabul etmez diye sordum. İnsanlık hali.
Neyse bakarım internetten vardır illa ki bir tüketici hakkımız

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri