Öneri 10.000Tl Kadar Laptop Önerisi?

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Oyun oynarken kötü ses vermesin, müzikte de öyle yani... kulakiçi... olmadı kulak üstü de olur.

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
kanka en uygunundan olsun istiyorum. çünkü oynadığım oyun cs go, fifa falan.
Zaten tahminimce en uygunu dediğim ortalama 300 falan tutar.

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
samsung kulakiçi diyorsun. işte soruyorum yani sizlere hangisi alınır alınmaz. bakarım şimdi samsung modellere

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
kanka telefon mu alayım :d
Henüz bakamadım Samsung kulaklıklara ama hiyper bu konularda ehil bir insan, şimdi atar üç beş link gardaşım.
Geçen cs attık, gardaşım biraz paslanmış yaa (güldüm)
Sahuraka, sende oynuyor musun cs falan.
Ulan geçen fifa 23'ü 700'den aldım. Adamlar 200'e indirdi... her gördüğümde sövüyorum hafiften.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
kanka telefon mu alayım :d
Henüz bakamadım Samsung kulaklıklara ama hiyper bu konularda ehil bir insan, şimdi atar üç beş link gardaşım.
Geçen cs attık, gardaşım biraz paslanmış yaa (güldüm)
Sahuraka, sende oynuyor musun cs falan.
Ulan geçen fifa 23'ü 700'den aldım. Adamlar 200'e indirdi... her gördüğümde sövüyorum hafiften.
Evet oynuyorum ama daha çok valocuyum orda aim daha iyi

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
aim ne bilmem de, volarant ne biraderim? Yapma allasen... gerçi zevk veriyordur ya.
Geçen bir şeye denk geldim: cs sahipleri bir proje yapacaklarmış, valorant binası (riot) zabaha kadar ne yapacaz lan şimdi diye toplantı yapmışlar.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
aim ne bilmem de, volarant ne biraderim? Yapma allasen... gerçi zevk veriyordur ya.
Geçen bir şeye denk geldim: cs sahipleri bir proje yapacaklarmış, valorant binası (riot) zabaha kadar ne yapacaz lan şimdi diye toplantı yapmışlar.
Immortal olunca alışıyor insan cs aim olarak daha zor geliyor eger seckin alirsam oynarim

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
250 lira herhalde seçkin... Bu hiyper geçen odaya çağırdı beni, diyorki ben seçkinim unutmuşum. Hava atıyor bana, bilmiyor ki Asıl savaş basit maçlarda dönüyor.
250 verilir mi belirsiz tabii

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
250 lira herhalde seçkin... Bu hiyper geçen odaya çağırdı beni, diyorki ben seçkinim unutmuşum. Hava atıyor bana, bilmiyor ki Asıl savaş basit maçlarda dönüyor.
250 verilir mi belirsiz tabii
Verilir gibi hocam kasa kasıp steamden oyun alıyorsun eğer monitör isini halledersem yapicam aynısı

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Şaşırtıcı, kasa kasmak içinde tabi iyi bir oyun oynaman gerekiyor. Yani seçkin olunca, basit hızlı maçlar dahil değil buna herhalde...

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
160tan mesajdan sonra insallah laptopu bulmusunuzdur

KS

blacktyler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Valla tibet, bulamadım ya... nabayım bari kulaklık alayım diyorum.
Gerçi sende haklısın bütün mesajları okuyacak halin yok. Bu sayfada ki mesajları okuduysan nasıl anlamadın cihazı aldığımı şaşırtıcı...

Aldık beyler çok şükür. Battlefeild1, fifa 23 falan oynatıyor. Kasma, donma yok. Fps kaç veriyor bakmadım tam bilmiyorum fakat battelfield i5 9300h ve gtx 1650 düşük fps veriyordu videolardan. Ben şuan yüksekte rahat oynuyorum.

Şimdi kulaklık arıyorum 300 ganyana

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Valla tibet, bulamadım ya... nabayım bari kulaklık alayım diyorum.
Gerçi sende haklısın bütün mesajları okuyacak halin yok. Bu sayfada ki mesajları okuduysan nasıl anlamadın cihazı aldığımı şaşırtıcı...

Aldık beyler çok şükür. Battlefeild1, fifa 23 falan oynatıyor. Kasma, donma yok. Fps kaç veriyor bakmadım tam bilmiyorum fakat battelfield i5 9300h ve gtx 1650 düşük fps veriyordu videolardan. Ben şuan yüksekte rahat oynuyorum.

Şimdi kulaklık arıyorum 300 ganyana
vallahi 160 mesajı tek tek okuyacak zamanım yok. hayılrı olsun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri