- Tepki
- 4,967
Kulak ici mı kulak üstü mu oyun için muzik için miYani normal kulaklık hocam.
Bilmiyorum ne tarz daha iyidir.
Biraz daha açar mısın
Kulak ici mı kulak üstü mu oyun için muzik için miYani normal kulaklık hocam.
Bilmiyorum ne tarz daha iyidir.
Biraz daha açar mısın
bütçen nedirOyun oynarken kötü ses vermesin, müzikte de öyle yani... kulakiçi... olmadı kulak üstü de olur.
300 kulak üstü için iyi performans beklemeyin onun yerine samsung kulaklık kulaninkanka en uygunundan olsun istiyorum. çünkü oynadığım oyun cs go, fifa falan.
Zaten tahminimce en uygunu dediğim ortalama 300 falan tutar.
Samsung derken telefon içinden çıkan bedava olanlar var ya onlarsamsung kulakiçi diyorsun. işte soruyorum yani sizlere hangisi alınır alınmaz. bakarım şimdi samsung modellere
Evet oynuyorum ama daha çok valocuyum orda aim daha iyikanka telefon mu alayım :d
Henüz bakamadım Samsung kulaklıklara ama hiyper bu konularda ehil bir insan, şimdi atar üç beş link gardaşım.
Geçen cs attık, gardaşım biraz paslanmış yaa (güldüm)
Sahuraka, sende oynuyor musun cs falan.
Ulan geçen fifa 23'ü 700'den aldım. Adamlar 200'e indirdi... her gördüğümde sövüyorum hafiften.
Immortal olunca alışıyor insan cs aim olarak daha zor geliyor eger seckin alirsam oynarimaim ne bilmem de, volarant ne biraderim? Yapma allasen... gerçi zevk veriyordur ya.
Geçen bir şeye denk geldim: cs sahipleri bir proje yapacaklarmış, valorant binası (riot) zabaha kadar ne yapacaz lan şimdi diye toplantı yapmışlar.
Verilir gibi hocam kasa kasıp steamden oyun alıyorsun eğer monitör isini halledersem yapicam aynısı250 lira herhalde seçkin... Bu hiyper geçen odaya çağırdı beni, diyorki ben seçkinim unutmuşum. Hava atıyor bana, bilmiyor ki Asıl savaş basit maçlarda dönüyor.
250 verilir mi belirsiz tabii
vallahi 160 mesajı tek tek okuyacak zamanım yok. hayılrı olsunValla tibet, bulamadım ya... nabayım bari kulaklık alayım diyorum.
Gerçi sende haklısın bütün mesajları okuyacak halin yok. Bu sayfada ki mesajları okuduysan nasıl anlamadın cihazı aldığımı şaşırtıcı...
Aldık beyler çok şükür. Battlefeild1, fifa 23 falan oynatıyor. Kasma, donma yok. Fps kaç veriyor bakmadım tam bilmiyorum fakat battelfield i5 9300h ve gtx 1650 düşük fps veriyordu videolardan. Ben şuan yüksekte rahat oynuyorum.
Şimdi kulaklık arıyorum 300 ganyana