10-11 bin TL laptop önerisi

Furylânders

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba, 10.sınıfım ve ileride yazılım mühendisliği ile bilgisayar mühendisliği arasında gidip geliyorum. Ek olarak bilgisayarda sadece LoL oynarım. Bunlara bağlı olarak en az 8 GB RAM'a sahip bir laptopa ihtiyacım var. Depolama olarak en az 512 GB'lik SSD'ye sahip olmasını istiyorum. En azından 6-7 yıl götürecek düzeyde olmasını da istiyorum. (LoL'de de sıkıntı çıkarmayacak düzeyde olsa yeterli olur.)

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Hocam illa oyun bilgisayarı olmasına gerek yok ve Monster'in sıkıntılı olduğunu birçok kez okumuştum.
Alıp düzgünce kullananlarda var. Attığım ürün oyun bilgisayarı değil zaten iş bilgisayari olarak geçiyor. İşlemci ve raminden dolayı öneri yaptım. İstemiyorsanız belirtin başka model bakalım. Ama bu düzeyi yakalar miyiz araştırmak gerek

KS

Furylânders

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Alıp düzgünce kullananlarda var. Attığım ürün oyun bilgisayarı değil zaten iş bilgisayari olarak geçiyor. İşlemci ve raminden dolayı öneri yaptım. İstemiyorsanız belirtin başka model bakalım. Ama bu düzeyi yakalar miyiz araştırmak gerek
Kusura bakmayın direkt Monster görünce oyuncu bilgisayarı olduğunu düşünüp incelemiştim. Açıkçası 165 Hz olmasına da gerek yok yani 60-75 Hz olup işte işlemci yönünden/RAM yönünden vs. daha iyi olan bir bilgisayar var ise o da olur. Birkaç küçük araştırmamda genellikle Asus ve Msi gibi markaların laptoplarının daha iyi olduğunu okumuştum. Ha modelden modele değişiyor diyorsanız da zaten tecrübenize güvenip hareket edeceğim.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Kusura bakmayın direkt Monster görünce oyuncu bilgisayarı olduğunu düşünüp incelemiştim. Açıkçası 165 Hz olmasına da gerek yok yani 60-75 Hz olup işte işlemci yönünden/RAM yönünden vs. daha iyi olan bir bilgisayar var ise o da olur. Birkaç küçük araştırmamda genellikle Asus ve Msi gibi markaların laptoplarının daha iyi olduğunu okumuştum. Ha modelden modele değişiyor diyorsanız da zaten tecrübenize güvenip hareket edeceğim.
Asus konusunda bu ürün var. Depolama olarak düşük ve sonradan ekleme yapılmış. Garanti kapsamında olduğu yazıyor ama ne kadar güvenilir tartışılır.

Lenovonun da benzer özellikte ürünü : https://ty.gl/k1aqnye59q

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Benim önerim bu bütçe de Monster olur. Bir problem yaşarsanız iade edersiniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri