- Tepki
- 26
10-11k arasında oyun bilgisayarı alacağım pc hocası özel sistem yapılır taner hocam?
Fire Flux Hazır Sistemleri - inventus10-11k arasında oyun bilgisayarı alacağım pc hocası özel sistem yapılır taner hocam?
![]()
VET / INTEL İ3-12100F / RX6500 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Anakartı MSI ile değiştirmeni tavsiye ederim
10-11k arasında oyun bilgisayarı alacağım pc hocası özel sistem yapılır taner hocam?
uzun zaman sonra alacağım bilindik güvenilir bir siteden olsun istiyorum bu siteyi bilmiyorum güvenilir midirFire Flux Hazır Sistemleri - inventus
İŞLEMCİ > İ3 12100F
RAM > ADATA 16GB
EKRAN KARTI > RX 6500XT
Bütçe çıkarsa
![]()
HAQQUS-HB5 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
HAQQUS-HB5 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Evet o sistemi değiştirdim
Güvenilirdir bizzat kendi PSU mu aldımuzun zaman sonra alacağım bilindik güvenilir bir siteden olsun istiyorum bu siteyi bilmiyorum güvenilir midir
hocam tr nin en güvenilir sitelerinden biridir sadece müşteri hizmetlerinde biraz bekletiyorlaruzun zaman sonra alacağım bilindik güvenilir bir siteden olsun istiyorum bu siteyi bilmiyorum güvenilir midir
hocam siteden yapamadım senin dediklerinle değiştirince ne kadar oluyor rica etsemFire Flux Hazır Sistemleri - inventus
İŞLEMCİ > İ3 12100F
RAM > ADATA 16GB
EKRAN KARTI > RX 6500XT
Bütçe çıkarsa
![]()
HAQQUS-HB5 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
HAQQUS-HB5 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
10.300hocam siteden yapamadım senin dediklerinle değiştirince ne kadar oluyor rica etsem
Hocam bütçeyi 799tl aşamazmısınızhocam siteden yapamadım senin dediklerinle değiştirince ne kadar oluyor rica etsem
bilmiyorum haftaya elimde olacak para. önceden fikir almak istedim, bütçe tam elime geçince tekrar yazacağım.Hocam bütçeyi 799tl aşamazmısınız
Bütçe eline geçince tekrar konu açarsan daha iyi yardımcı oluruzbilmiyorum haftaya elimde olacak para. önceden fikir almak istedim, bütçe tam elime geçince tekrar yazacağım.
çünkü hocam 6600 ile 5500 arasında baya bir fark varbilmiyorum haftaya elimde olacak para. önceden fikir almak istedim, bütçe tam elime geçince tekrar yazacağım.
10.300
aslında özel sistem indirimlerini yakalamayı umuyorum ama stoklar hızlıca tükendiği içinde buraya sormadan o riski almak istemiyorumBütçe eline geçince tekrar konu açarsan daha iyi yardımcı oluruz
Donanım arşiv yakın zamanda bir sistem çıkaracak ama bütçene uyarmı bilmiyorumaslında özel sistem indirimlerini yakalamayı umuyorum ama stoklar hızlıca tükendiği içinde buraya sormadan o riski almak istemiyorum
umarım uyar.Donanım arşiv yakın zamanda bir sistem çıkaracak ama bütçene uyarmı bilmiyorum
700-800 daha koy rx6600 sistem al bütçen varsa10-11k arasında oyun bilgisayarı alacağım pc hocası özel sistem yapılır taner hocam?