10-12k bütçem var bu civarda sıfır laptop önerir misiniz, çok ağır oyun oynamayacağım belki photoshop gibi şeyler kullanabilirim genel olarak işime yarayacak bir şey arıyorum
Benim önerdiğim kötümü?![]()
Dell Inspiron 15 3525 R5B85UW Laptop
Dell Inspiron 15 3525 R5B85UW Laptop detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Genel kalitesi gerçekten kötü. Harici ekran kartı var diye önerdiniz muhtemelen. Düzgün kullanamadıktan sonra bir anlamı yok.Benim önerdiğim kötümü?
Bilmiyordum, kullanmadığımsan ötürü olması lazım. Başka önerilerde yaparım.Genel kalitesi gerçekten kötü. Harici ekran kartı var diye önerdiniz muhtemelen. Düzgün kullanamadıktan sonra bir anlamı yok.![]()
Teşekkür ederim, bunlarla oyun oynayabilir miyim
Hangisi belirtirmisin.kesinlikle lenovo tavsiye ederim. optimizasyon çok iyi, soğutma çok çok iyi ve tasarım cidden iyi. Kendimde laptop olarak lenovo thinkbook 15 G2 kullanıyorum, 1 yıl oldu, hala taş gibi, ısınma desen yok, kasma desen yok.
Hepsiyle hafif oyunlar oynarsın, 1650 biraz daha iyi onlardan çoğu oyunları oynarsın.Teşekkür ederim, bunlarla oyun oynayabilir miyim
Bundan bahsettiniz galiba, sanmıyorum daha iyi bir laptop varmıdır. Şimdiden hayırlı olsun.Son onerilen lenovoyu alıyorum, ne düşünüyorsunuz? Daha iyisini bulabilir miyim
Hocam sorunlu olmayan bir cihaz önerisi varmı? Sorunu nerede ayrıca?Bu cihaz sorunlu.![]()
Hocam sorunlu olmayan bir cihaz önerisi varmı? Sorunu nerede ayrıca?
Ooo, bu şikayetlere bakacaksak her laptoba sorunlu damgasını rahatlıkla basarız.![]()
HP Pavilion Şikayetleri - Şikayetvar
HP Pavilion şikayetleri için tıklayın! HP yorumları ve HP Pavilion şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.com