Meraba
bu sistemi youtubdan gördüm. Bana ucuz ve iyi geldi. alınır mı? 10 bin TL ye
PSU değişirse alınabilir. Ya da sistemi alıp 1K ya ayrıyeten bir PSU alınabilir.Meraba
Ekli dosyayı görüntüle 15841
psu da ne gibi sorun olur hocam. İyi değilmiPSU değişirse alınabilir. Ya da sistemi alıp 1K ya ayrıyeten bir PSU alınabilir.
İyi değil sistemi komple sıkıntıya sokabilir.psu da ne gibi sorun olur hocam. İyi değilmi
onun haricinde , gta5 sıkıntısız oynatırmı önerirmisinizİyi değil sistemi komple sıkıntıya sokabilir.
Güncel oyunları oynatır sıkıntı olmaz.onun haricinde , gta5 sıkıntısız oynatırmı önerirmisiniz
psu bilgisayarın kalbidir bozulursa herseyi giderpsu da ne gibi sorun olur hocam. İyi değilmi
onun haricinde , gta5 sıkıntısız oynatırmı önerirmisiniz
kötü bişey koymazlar heraldepsu bilgisayarın kalbidir bozulursa herseyi gider
psu alacak olan sensin parcasını onlar sadece satmaya bakar bütce varsa artır yada sonradan bütce toplayıp artırıp psu alabilirsinkötü bişey koymazlar heralde
stok bitti xDpsu bilgisayarın kalbidir bozulursa herseyi gider
Bence büyük risk, sistemi alıp psu yu satarak fsp 500w 80+ brnz alabilirsin. 600w gamebooster psu yerine 500w fsp alın bence. Gücü yeter mi dersen 3050 nin gücü ne ki ne çeksinpsu da ne gibi sorun olur hocam. İyi değilmi
stok bitti hocam bu fiyata iyi bişey hazır sistem varmıdırBence büyük risk, sistemi alıp psu yu satarak fsp 500w 80+ brnz alabilirsin. 600w gamebooster psu yerine 500w fsp alın bence. Gücü yeter mi dersen 3050 nin gücü ne ki ne çeksin
https://www.gaming.gen.tr/urun/178136/fsp-hyper-hp500s-500w-80-bronze-atx-psu/?ref=akakce&v=1.81.6
İlla 600w olacaksa da 1000tl altında alttaki de olabilir. Veya hocalarımın başka önerisi varsa onları da değerlendirebilirsin
https://www.vatanbilgisayar.com/coo...-2xeps-aktif-pfc-120mm-fanli-guc-kaynagi.html
sistem topliym dedimde 12k oldu malesef,stok bitti xD
varstok bitti hocam bu fiyata iyi bişey hazır sistem varmıdır
3050 li sistemi kaçırmadan alsaydı çok iyi olurdu yaza doğru 6500xtli bı sistem toplamayı düşünüyorumda wattman olayı fln çok veriyo insanisistem topliym dedimde 12k oldu malesef,
var
Ekli dosyayı görüntüle 15850GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
o zaman apu alıp sonradan bütceyi toplayıp 3060 ekran kartı alabilirsiniz3050 li sistemi kaçırmadan alsaydı çok iyi olurdu yaza doğru 6500xtli bı sistem toplamayı düşünüyorumda wattman olayı fln çok veriyo insani
@Çağdaş Işık hocamda 6500xt var o watman almıyo benim gibi söylediği ayarları yapın yeter3050 li sistemi kaçırmadan alsaydı çok iyi olurdu yaza doğru 6500xtli bı sistem toplamayı düşünüyorumda wattman olayı fln çok veriyo insani
Ben apu sistem aldım sonra 6500xt taktım şuanda performansım iyi memnunum hiç sorun yaşamadım.6500xtli bı sistem toplamayı düşünüyorumda wattman olayı fln çok veriyo insani
Bence alınmaz PSU kötü.Meraba
Ekli dosyayı görüntüle 15841