60.000 TL ve üstü 100.000 TL Sistem Tavsiyesi

cordelia

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
Ryzen 7 7800x3d
Ekran Kartı
5070TI
Merhaba arkadaşlar,
Bütçem 100k ekran dahil olacak şekilde. AMD işlemci kesin. Ekran kartı karar veremedim. Sadece oyun için arıyorum render vs yapmayacağım ama 5070ti daha iyi sanırım. hikayeli oyunlarda oynarım. Hazır sistem olursa daha güzel olur ancak eğer ayrı ayrı toplamayla kalite farkı varsa tek tek satın alabilirim.

27inc ekran tavsiyesi var mıdır? Philips öneriliyor sanırım. Diğer tavsiyelere de açığım. 2 tane örnek link attım bunlar nasıldır. Tek tek mi toplamaylıyım yoksa hazır sistemler ok mudur?

80-85k -Kasa
15-20k - ekran olcak şekilde iyi olabilir

Apex, CS, LoL, overwarch, Battlefield oynuyorum.

https://www.gaming.gen.tr/urun/6502...i-nvidia-geforce-now-ultimate-1-aylik-hediye/

Şimdiden teşekkür ederim.

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
482
artık her sıstemde 7800x3d gormekten yoruldum arkadaslar 9700x dene işlemci her yonuyle cok daha ustun bır ıslemıc ve daha uygun işlemci . fps oyunlarında ufak tefek fps farkları dısında her yonden 9700x cok daha avantajlı ve yeni nesil işelmci mimarisine sahip.

sana şöyle bi sistem tavsiye ederim
ekran kartını trendyol satıcısından almanı tavsıye ederım . pesin fıyatına taksit bolca mevcut RAM leri medimarkt satıcısından alman gereklı kasayı amazondan psu yu N11 incehesapdan işlemci sogutucuyu da hepsıburada satıcısından önerırım . diğerleri sana kalmıs

toplamda 90k gibi bir fiyat cıkıyor

KS

cordelia

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekkür ederim hocam ancak FPS oyunlarında diğer ekran kartını daha cok öneriyolar. Ya bir de ayrı ayrı almak fena uğraştırıcı. Acaba herhangi bir Hazır sisteme bunları entegre etsek ne kadar oluyor

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
482
Teşekkür ederim hocam ancak FPS oyunlarında diğer ekran kartını daha cok öneriyolar. Ya bir de ayrı ayrı almak fena uğraştırıcı. Acaba herhangi bir Hazır sisteme bunları entegre etsek ne kadar oluyor
hazır sıstemlerde gozlerınızı ıslemcı ve erkan kartı ıle bouyuyorlar gerı kalan parcalar her zaman gırıs svıyesı olur sahsne ben her zaman kendı toplama uzerıne gıderım hazır sıstemlerde zorla aldırılmak zorunda olmak sacma gelıyor

KS

cordelia

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hazır sıstemlerde gozlerınızı ıslemcı ve erkan kartı ıle bouyuyorlar gerı kalan parcalar her zaman gırıs svıyesı olur sahsne ben her zaman kendı toplama uzerıne gıderım hazır sıstemlerde zorla aldırılmak zorunda olmak sacma gelıyor
Kral sence bu ikinci el 66k eder mi ki pazarlıkta yapıcam. 24 ay garantili

Özellikler:
İşlemci: Intel Core i7-12700 12 Çekirdek - 20 Threads 5.0 Ghz Turbo Boost (Sıfır)
Sıvı Soğutma: Dragos FrosBite 240MM CPU Derece Göstergeli ARGB (Sıfır)
Anakart: MSI H610M-E PRO DDR5 (Sıfır)
Ekran Kartı: RTX 5070 12 GB MSI Ventus
White Nvidia GeForce GDDR7 (Sıfır)
Ram: 64 (32x2) GB 5600Mhz. Kingston Beasy (Oem Sıfır)
M2 SSD: 2 TB Kioxia PRO Gen4 (8000Mb/Sn Yazma ve Okuma)
Kasa ve PSU: RVNG TerraNova 6X Akvaryum Panel + 650W 80Plus (Sıfır)

Lian-Li Extantion Cable RGB (Sıfır)
MSI Gpu Holder (Sıfır)

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
482
ssd sine ram ine kanım alma bu sistemi 12700 işlemcimi kaldı onu gectım h610 anakart ne

KS

cordelia

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ssd sine ram ine kanım alma bu sistemi 12700 işlemcimi kaldı onu gectım h610 anakart ne
haydaa korkuttun beni. peki hazır pc sistemlerini update edip bana sistem yapar mısın itopya gamegaraj sinerji gibi bir yerden. tek tek paket almak çok zor geliyor ve monte yapmayı bilmiyorum reis. sen anlıyorsun bu işlerden beli

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
482
haydaa korkuttun beni. peki hazır pc sistemlerini update edip bana sistem yapar mısın itopya gamegaraj sinerji gibi bir yerden. tek tek paket almak çok zor geliyor ve monte yapmayı bilmiyorum reis. sen anlıyorsun bu işlerden beli
ben hher zaman tek tek toplamadan yanayım cunku dıger satıcılarda fıyat avantajı olmuyor sadece en kotu parcaları kullandıkları ıcın fıyat ucuz gıbı gozukuyor . gıdıp aynı parcaları sen alsan daha ucuza alırsın uzerıne taksıtle aldıgın ıcın vade farkları da ödemezsın,

VATAN da saat 4 de kampanyalar olucak takıp etmenı onerırım

butcenı de soylersen kendım tek tek onerıde bulunayım

K1dot

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
Merhaba arkadaşlar,
Bütçem 100k ekran dahil olacak şekilde. AMD işlemci kesin. Ekran kartı karar veremedim. Sadece oyun için arıyorum render vs yapmayacağım ama 5070ti daha iyi sanırım. hikayeli oyunlarda oynarım. Hazır sistem olursa daha güzel olur ancak eğer ayrı ayrı toplamayla kalite farkı varsa tek tek satın alabilirim.

27inc ekran tavsiyesi var mıdır? Philips öneriliyor sanırım. Diğer tavsiyelere de açığım. 2 tane örnek link attım bunlar nasıldır. Tek tek mi toplamaylıyım yoksa hazır sistemler ok mudur?

80-85k -Kasa

https://www.gaming.gen.tr/urun/6502...i-nvidia-geforce-now-ultimate-1-aylik-hediye/

Merhaba arkadaşlar,

80-85k -Kasa

artık her sıstemde 7800x3d gormekten yoruldum arkadaslar 9700x dene işlemci her yonuyle cok daha ustun bır ıslemıc ve daha uygun işlemci . fps oyunlarında ufak tefek fps farkları dısında her yonden 9700x cok daha avantajlı ve yeni nesil işelmci mimarisine sahip.

sana şöyle bi sistem tavsiye ederim
ekran kartını trendyol satıcısından almanı tavsıye ederım . pesin fıyatına taksit bolca mevcut RAM leri medimarkt satıcısından alman gereklı kasayı amazondan psu yu N11 incehesapdan işlemci sogutucuyu da hepsıburada satıcısından önerırım . diğerleri sana kalmıs

toplamda 90k gibi bir fiyat cıkıyor

bu sistem güzel gözüküyor fiyattan düşme açısından soğutucuyu değiştirebilirsiniz
bir de psu olarak rajintek cratos A tier bir psu hocamın attığı B tier onada bir bakabilirsiniz ekran kartı da
değiştirilebilir

KS

cordelia

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ben hher zaman tek tek toplamadan yanayım cunku dıger satıcılarda fıyat avantajı olmuyor sadece en kotu parcaları kullandıkları ıcın fıyat ucuz gıbı gozukuyor . gıdıp aynı parcaları sen alsan daha ucuza alırsın uzerıne taksıtle aldıgın ıcın vade farkları da ödemezsın,

VATAN da saat 4 de kampanyalar olucak takıp etmenı onerırım

butcenı de soylersen kendım tek tek onerıde bulunayım
kral bütçe 80 diyelim kasa için. ekran kartında 5070ti dan yanayım ama amd de çok öneriliyor kararsızım. bir de taksite fark koyuyolar ya bugun baktım anakart 10k idi 12 taksite 15k oluyodu saldım almadım. Vallaha gerçekten indirim varsa yollarsan çok sevinirim

K1dot

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
kral bütçe 80 diyelim kasa için. ekran kartında 5070ti dan yanayım ama amd de çok öneriliyor kararsızım. bir de taksite fark koyuyolar ya bugun baktım anakart 10k idi 12 taksite 15k oluyodu saldım almadım. Vallaha gerçekten indirim varsa yollarsan çok sevinirim
9070xt de 5070ti da başa baş dlss vs ile fark açılabiliyor tabi

K1dot

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
senin var mı bi sistem önerin hocam
ağırlıklı fps oyunları oynanıyor sanırsam
7800x3d
9070xt
x870 eagle
arkadaşın attığı ram
kioxia pro
kasa ne tür istersiniz
raijintek cratos 850w
peerless assassin

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
482
yanı bu soyledıklerıı normalde osylemem ama almadııgn her an para kaybedıyorsun

onerdıgım anakartı almadın 3bın fıyat arttı kasayı almadın 1k fıyat arttı ram almadın ramler 300 tl zamlandı daha ne dıyeyım arkadasım bekledııgn her an para kaybedıyorsun

KS

cordelia

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yanı bu soyledıklerıı normalde osylemem ama almadııgn her an para kaybedıyorsun

onerdıgım anakartı almadın 3bın fıyat arttı kasayı almadın 1k fıyat arttı ram almadın ramler 300 tl zamlandı daha ne dıyeyım arkadasım bekledııgn her an para kaybedıyorsun
o zaman boşverdim hocam. Nasip değilmiş :) Teşekkür ettim

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
482
BURASI 45K EKRAN KARTI HARİÇ
EKRAN KARTINI DA VATANDAN FALAN INDIRIMDE 5070 Tİ CEKERSEN 86K YA ON NUMARA SISTEM OLUR PARCALARDA OYLE KIYTIRIK OLMAZ. ANAKART UCUZ OLSUN DERSEN 5K FALAN KISARSIN ANAKARTDAN PSU DAN DA 750W OLS 1K DA ORDAN KISARSIN

işlemci 13k

anakart 10.5k

ssd 3k

ram 8.6khttps://www.akakce.com/ram/en-ucuz-corsair-vengeance-rgb-32-gb-2x16-5600mhz-ddr5-cl36-cmh32gx5m2b5600z36k-fiyati,94508351.html

kasa 3.1k

psu 5.5k

sıvı sogutma 1.7k

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri