%100 Disk kullanımı hatası

GrafikHocası

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Pc 1 haftadır %100 dis kullanımına ulaşıyor SSD bi sıkıntı olmadığını düşünüyorum.

Virüs taraması sonucu 0 adet virüs yakaladı.

internette araştırma yaptım fakat geneli kayıt defteri ile düzeltiyor ve bunu doğru bulmuyorum çünkü hataların ardı kesilmiyor.

bu sorun ile ilgili geçmişi olup çözebilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

%100 disk kullanımı PC yi nasıl etkiler ? kötü yönde etkiler mi ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
CMD 'yi Yönetici olarak çalıştırın ve wpr-cancel bu komutu girin ENTER 'a basın, işe yaramaz ise Görev Yöneticisinden Hizmetler sekmesine gelin ve DiagTrack Hizmeti çalışıyorsa durdurun. Daha sonra tekrar CMD ekranına sc stop DiagTrack komutunu yazıp ENTER 'a basın ve tekrar sc delete DiagTrack bu komutu yazıp ENTER 'a basın. Sonra Başlata Görev Zamanlayıcı yazın ve girin ve Görev Zamanlayıcı Kitaplığı / Microsoft / Windows yolunu izleyin ve alttaki listeden Application Experience 'a tıklayın sağ menüde ki her şeyin önce yedeğini alın VER yazan kısım yedek almak içindir. Yedek aldıktan sonra Application Experience bu konum seçili iken sağ menüde ki her şeyi silin ve aynı işlemi sol menüde ki listeden Autochk bu ve Customer Experience Improvement Program bu konumlara gidip tekrar edin ve son olarak sol menüden Disk Diagnostic konumuna tıklayın ve buradan sadece Microsoft-Windows-DiskDiagnosticDataCollector bu gidiyi yedek alıp bunu silin. Her şey bu kadar PC 'ye reset atın ve sonuca bakın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri