[font=Georgia,]Ne yaptıysam başaramadım. Diskimde mi sorun var yoksa Windows 10 mu sorunlu bilemiyorum. Ne yaptım ne ettim düzeltemedim. O kadar ayar yaptım bilgisayarın ayarlarını falan bozdum en sonunda, sıfırlamak zorunda kaldım ama yine de çözülmüyor şu sorun. SSD alacak bütçem yok henüz. Hizmetlerden Windows Search falan da kapatıyorum, başlangıç programlarını da devre dışı bırakıyorum, sfc /scannow komutunu da çalıştırıyorum ama bir türlü sonuç alamıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Canıma tak etti. Arkadaşım da bir sorun yokken bende neden var bu sorun? Şuna bir çözüm bulalım artık lütfen. [/font]
[font=Georgia,]SSD dışında önerileriniz varsa onları alayım lütfen. Özellikle bu kısmı belirtiyorum çünkü yoruma ezber gibi "SSD al başka yolu yok" tarzı cevaplar vermeyin. SSD alırsam sorunun çözüleceğini biliyorum fakat dediğim gibi henüz bir bütçem yok onun için. Onun dışında ki yardımlarınızı bekliyorum.[/font]
[font=Georgia,]SSD dışında önerileriniz varsa onları alayım lütfen. Özellikle bu kısmı belirtiyorum çünkü yoruma ezber gibi "SSD al başka yolu yok" tarzı cevaplar vermeyin. SSD alırsam sorunun çözüleceğini biliyorum fakat dediğim gibi henüz bir bütçem yok onun için. Onun dışında ki yardımlarınızı bekliyorum.[/font]