100 TL Oyun Önerisi

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Arkadaşlar şu zamana kadar hep rekabetçi fps oyunları oynadım. Hikaye tarzı oyunlarda da daha çok fps türüne yöneldim fakat farklı bir tarz oyun istiyorum. Son zamanlarda Gow'a sardım oynuyorum. Sekiro çok övülüyor daha önce bu tarzda bir şey oynamadım oyunun da zor olduğu söyleniyor almayı düşündüm ama size danışmak istedim. Ne önerirsiniz ? (Hikayeli fps tarzı mutlaka oyna dediğiniz oyunlar varsa yine önerilere açığım, Metro serisi, titanfall, far cry, mass effect bunları oynadım.)

KS

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Yok mu önerisi olan ?

Wilfred Zaha

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
514
57 tl daha çıkma şansın varsa dying light 2 ve payday 2 157 tl onu alabilirsin

ADIM NE Kİ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
abi bu oyun çok kısa 2,5 saat sürüyor ortama yani ben bukadarlık bir sürede bitirdim işte oyun çok kısa ama aşırı iyi hem 87 kuruş hem de güzel hikayeye sahip oyun ADI SEEN

KS

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
57 tl daha çıkma şansın varsa dying light 2 ve payday 2 157 tl onu alabilirsin
Hocam solo sarar mı ki ? Dying Light 1'i yarım bırakmıştım arkadaşlarla oynarken de çalıştığım için o kadar vakit bulamıyorum.

abi bu oyun çok kısa 2,5 saat sürüyor ortama yani ben bukadarlık bir sürede bitirdim işte oyun çok kısa ama aşırı iyi hem 87 kuruş hem de güzel hikayeye sahip oyun ADI SEEN
Oynamıştım yanlış hatırlamıyorsam teşekkür ederim.

ADIM NE Kİ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
papers please undertale ve strateji oyunu seviyorsan age of history 2 alabilirsin

serial cleaner falan da alabilirsin iyi oyun

witcher 3 falan da alabilirsin müthiş sarıyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri