1000-1400 TL Bandında Wireless Kulaklık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hiraa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar 7.1 Wireless kulaklık almak istiyorum , şu an için aklımda 4 model var ;
Corsair Void Elite Wireless
Asus Tuf Gaming H3 Wireless
Steelseries Arctis 1 Wireless (7.1 değil galiba)
Razer Barracuda X (bu modelle ilgilide 7.1 mi bilmiyorum)
Fiyat bandımda 1000 1400 arası , bu modellerden sizce en mantıklısı hangisi , şu an için en çok aklıma Corsair yatıyor ama dip ses var deniyor bunun içinde , fikirlerinize ve başka önerilere açığım.

Emre Avara

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cvp: 1000-1400 TL Bandında Wireless Kulaklık

Corsair alın o dip ses sorunu yazılım ile çözülebiliyor

knutolof

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 Alabilirsin

onurmr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Dediklerin arasından olması gerekiyorsa asus. Ancak HyperX Cloud II tavsiye ederim çok premium bir kulaklık.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hiraa' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar 7.1 Wireless kulaklık almak istiyorum , şu an için aklımda 4 model var ;
Fiyat bandımda 1000 1400 arası , bu modellerden sizce en mantıklısı hangisi , şu an için en çok aklıma Corsair yatıyor ama dip ses var deniyor bunun içinde , fikirlerinize ve başka önerilere açığım.

Listedekiler arasında ASUS TUF ürünü ilk önereceğim ürün olur. Sonra Corsair modeli. Sonra SS ve en son Razer modeli öneririm. Bunlar haricinde alternatif bakıp önerinizi bulursam bir ürün yaparım.

KS

Hiraa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: 1000-1400 TL Bandında Wireless Kulaklık

onurmr' Alıntı:
Dediklerin arasından olması gerekiyorsa asus. Ancak HyperX Cloud II tavsiye ederim çok premium bir kulaklık.
Dediklerim arasından olması gerekmiyor tavsiyeye açığım ama kablosuz olmasını istiyorum.

KS

Hiraa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Hiraa' Alıntı:

Listedekiler arasında ASUS TUF ürünü ilk önereceğim ürün olur. Sonra Corsair modeli. Sonra SS ve en son Razer modeli öneririm. Bunlar haricinde alternatif bakıp önerinizi bulursam bir ürün yaparım.
Asusu önermenizin sebebi nedir acaba, artı yönleri neler?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Ses başarımı çok iyi bir üründür. Ayrıca genel olarak herkes tarafından bilinen ve şikayet edilen bir sorunu yok. Bu yüzden size o listede ilk önerim o ürün. Son öneriklerim listenizdeki ürünlere alternatif alabileceğiniz iyi ürünlerdir.

KS

Hiraa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
Ses başarımı çok iyi bir üründür. Ayrıca genel olarak herkes tarafından bilinen ve şikayet edilen bir sorunu yok. Bu yüzden size o listede ilk önerim o ürün. Son öneriklerim listenizdeki ürünlere alternatif alabileceğiniz iyi ürünlerdir.

Sizin önerdiğiniz modeller ve benim attıklarım arasından sizin tercihiniz ne olurdu?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

ASUS ROG Strix Fusion 300 veya ASUS TUF H3 arasından seçim yapardım ki büyük ihtimalle Fusion 300 alırdım ben olsam. Kumaş yastıklar kulaklıkta benim için çok önemli. O yüzden tercihim ROG modelden yana olurdu. Eğer sizin için yastıklar önemli değilse ve BT alıcınız varsa bilgisayarınızda HyperX Cloud MIX tercihi yapmanız benim görüşüme göre doğru olan. Yani TUF H3 yerine büyük ihtimalle HyperX tercih ederdim ben bu kıstaslarda. Ama yoksa BT alıcınız TUF H3 bu ürün grubu içinde 3. tercihim olurdu.

KS

Hiraa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
ASUS ROG Strix Fusion 300 veya ASUS TUF H3 arasından seçim yapardım ki büyük ihtimalle Fusion 300 alırdım ben olsam. Kumaş yastıklar kulaklıkta benim için çok önemli. O yüzden tercihim ROG modelden yana olurdu. Eğer sizin için yastıklar önemli değilse ve BT alıcınız varsa bilgisayarınızda HyperX Cloud MIX alırdım TUF H3 yerine büyük ihtimalle. Ama yoksa BT alıcınız TUF H3 bu ürün grubu içinde 3. tercihim olurdu.

Yastıklar benim için önemli değil, bilgisayarımda bluetooth alıcısıda malasef yok o zaman asus tuf h3 modeline yönelmek daha doğru olucaktır teşekkür ederim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Karar sizin ses ve genel olarak 2 ASUS ürünü de başarılı.

Hayırlı olsun diyorum.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri