- Tepki
- 2,986
Bence beyaz daha hoşBirde renk olarak ne tercih etsem monitör klavye kasa full siyah mouse da siyah alsam mı?
Bence beyaz daha hoşBirde renk olarak ne tercih etsem monitör klavye kasa full siyah mouse da siyah alsam mı?
Gerçekten güzel duruyor kanka hayırlı olsun, güle güle kullan. Yeni sevkiyat Temmuz ortasında gelecekmiş beyaz için, siyah almak zorunda kaldım. Temmuza kadar 2k olur fiyatı riske girmek istemedim.kanka resime bak kararver bende herşey siyah ama mouse beyaz aldim pişman değilim çok hoş oldu bence bilmiyorum
doğru diyorsun yeni stok demek %50 zam demekGerçekten güzel duruyor kanka hayırlı olsun, güle güle kullan. Yeni sevkiyat Temmuz ortasında gelecekmiş beyaz için, siyah almak zorunda kaldım. Temmuza kadar 2k olur fiyatı riske girmek istemedim.
aga beyaz sistem vardı onu alacaktım dün kart kabuk etmedi yaGerçekten güzel duruyor kanka hayırlı olsun, güle güle kullan. Yeni sevkiyat Temmuz ortasında gelecekmiş beyaz için, siyah almak zorunda kaldım. Temmuza kadar 2k olur fiyatı riske girmek istemedim.