USB li hali kaliteli eğer çok para vermek istemezseniz üste attığım corsair de alınabilir.2000 tl verilir mi hocam, ben çok beğendim gerçekten ama parası da iyi. diğer alternatifler varken kazık yemek istemem![]()
USB li hali kaliteli eğer çok para vermek istemezseniz üste attığım corsair de alınabilir.2000 tl verilir mi hocam, ben çok beğendim gerçekten ama parası da iyi. diğer alternatifler varken kazık yemek istemem![]()
usbli hali ile jackli hali arasında fark var mıdır birinde ses kartı geliyor diye biliyorum ek olarak ?USB li hali kaliteli eğer çok para vermek istemezseniz üste attığım corsair de alınabilir.
USB li hali daha iyi oluyor jak dan.usbli hali ile jackli hali arasında fark var mıdır birinde ses kartı geliyor diye biliyorum ek olarak ?
anlıyorum hocam, şimdi alacağım mümkünse ve şunu da sormak istiyorum cloud 2'nin eski olması büyük bir eksi yaratıyor mu sizce ? gerçekten çok iyi fakat dip ses, kulaklığın boğuk olması gibi sorunları cok fazla duydum açıkçası.USB li hali daha iyi oluyor jak dan.
Mesela ben hem jaklı hem de usb li bir kulaklık kullanım abimde USB lisi vardı abimin microfonunda bir sorun yoktu ama bendeki jaklı halinde cızırtı yapıyordu.