1000-2000 TL bandında kablosuz kulaküstü kulaklık

cabirbas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar.

1000-2000 TL arasında kablosuz kulaküstü kulaklık almayı düşünüyorum. FPS ve birçok türdeki oyunlar için kullanacağım. Önerileriniz nelerdir? Şimdiden teşekkür ediyorum :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
  1. Cooler Master MH670 7.1 Kablosuz - 1.129 TL - Kullanmışlığım var gayet iyi ve rahat bir üründür. Tabi rahatlık kafa yapısına göre değişir.
  2. Alienware AW988 7.1 Kablosuz - 1.629 TL - Yabancı kaynak inceleme ve kullanıcı yorumlarında göre çokça iyi olarak sınıflandırılan bir üründür. Bu yüzden öneri listemde yer alıyor.
  3. Razer Blackshark V2 PRO 7.1 Kablosuz - 1.799 TL - Titanyum sürücüleri olan bir üründür. Buda ses ayrımı ve netliği konusunda ürünü oldukça yukarıya taşıyor.
  4. Logitech G935 7.1 Kablosuz - 1.899 TL - Eski bir ürün sayılır 2019 yılı başında çıkmıştı ama halen daha gider olan bir üründür.
  5. HyperX Cloud Flight S 7.1 Kablosuz - 1.899 TL - Yine incelemeleri oldukça iyi bir üründür. Benimde arada sırada önerdiğim bir ürün ve tek şikayet almadım şuana kadar. Qi(Kablosuz) destekli şarj teknolojisini eğer bu teknolojiye sahip bir şarj istasyonunuz varsa destekler.
  6. SteelSeries Arctis 9 7.1 Kablosuz - 2.199 TL - Genelde SS ürünlerini önermem ama seçenek olsun diye koyuyorum. Bu ürün dahil pek çok SS marka ürünü denemiş birisi olarak fiyat politikasını ürünün deneyimine göre hiç mantıklı bulmuyorum. F/P değil ama iyi bir ürün diyebilirim.
Bunlara ek olarak birde kablolu bir ürün önermek istiyorum. Listedeki her üründe daha iyi ama kablolu bir ürün. Önereceğim ürün HyperX Cloud Orbit 7.1 - 2.399 TL bu kulaklık. Bu ürün Her sürücü haznesinde 100mm boyutunda hoparlör var ki bu ciddi bir büyüklüktür öyle ki bu hoparlör boyutunu sunan başka bir kulaklık bildiğim yok piyasada. Ayrıca bu büyük hoparlör yapısı sayesinde 10Hz ile 50.000 Hz arasındaki sesleri verebiliyor ki bu aralık ciddi yüksek bir değer. Piyasadaki pek çok üründen çok daha yüksek bir ses aralığına sahip bir üründür. Bu sürücü boyutu ve frekans aralığı sayesinde ses ayrımını oldukça başarılı bir şekilde yapabiliyor. Sanal olarak ama oldukça iyi bir kalitede 7.1 desteği var ürünün. Genel olarak oldukça yenilikçi iyi bir kulaklıktır. Bu bahsettiğim yenilikçi teknolojiler sadece USB ile bağlarsanız aktif oluyor orasını bilmeniz gerek.

Bu ürünleri en iyiden başlayarak sıralamam gerekirse 5 > 3 > 6 > 4 > 1 > 2 diye sıralarım. Kablolu önerim hepsinden iyi onu belirtmiştim zaten.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri