Var tabi olmaz mıhocam 1000 ile 1500 arası bi öneriniz var mıdır
bu 7.1 değil sanırsam oyunda ses kasma konusunda bi sıkıntı çeker miyimVar tabi olmaz mı
![]()
HyperX Cloud Core Wireless HHSC1C-CG-BK/G Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Core Wireless HHSC1C-CG-BK/G Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Core Wireless HHSC1C-CG-BK/G Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.276,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Adamın arka çapraz veya ön çaprazdan geldiğini anlayabiliyorum mesela bazen de kullanmıyorum kafamı çok ağrıtıyor önemli mi bazı oyunlar için evet diye bilirim eğer 2k çıkarsanız ilk önerdiğim iyidir.bu 7.1 değil sanırsam oyunda ses kasma konusunda bi sıkıntı çeker miyim
eyvallah teşekkürlerAdamın arka çapraz veya ön çaprazdan geldiğini anlayabiliyorum mesela bazen de kullanmıyorum kafamı çok ağrıtıyor önemli mi bazı oyunlar için evet diye bilirim eğer 2k çıkarsanız ilk önerdiğim iyidir.