1000 Liraya Kadar Gaming Kulaklık Önerisi

KS

drkjesus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hepsini inceledim Uğur Bey Ankerin Soundcore Motion Plus ses bombasını kullanıyorum ses ve malzeme kalitesi fiyat performans ve gayet iyi. Bu önerdiğiniz 4 ürün arasında tam bir kanıya varamadım. Daha detaylı bir karşılaştırma yapma şansınız var mı Uğur Bey ? Bir de eğer nerdeyse 5 sene kullanabileceğim kalite de bir kulaklık öneririm diyorsanız 5K bütçeye kadar zorlarım. Yazılımcıyım hem işim gereği hemde spor yaptığım için bilgisayar ve telefonda kullanacağım uzun ömürlü kaliteli bir kulaklık arıyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Hepsini inceledim Uğur Bey Ankerin Soundcore Motion Plus ses bombasını kullanıyorum ses ve malzeme kalitesi fiyat performans ve gayet iyi. Bu önerdiğiniz 4 ürün arasında tam bir kanıya varamadım. Daha detaylı bir karşılaştırma yapma şansınız var mı Uğur Bey ? Bir de eğer nerdeyse 5 sene kullanabileceğim kalite de bir kulaklık öneririm diyorsanız 5K bütçeye kadar zorlarım. Yazılımcıyım hem işim gereği hemde spor yaptığım için bilgisayar ve telefonda kullanacağım uzun ömürlü kaliteli bir kulaklık arıyorum.
Önerdiğim bu son 4 ürünü uzun ömürlü kullanabilirsiniz. Benim önerim BOSE olur ama ille derseniz 5K bütçeye kadar önerilerde olursa değerlendiririm öneri yapayım o zaman.

KS

drkjesus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
BOSE aklımın ucunda olsun diğer önerilerinizi de bekliyorum ilgi alakanıza teşekkür ederim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
BOSE aklımın ucunda olsun diğer önerilerinizi de bekliyorum ilgi alakanıza teşekkür ederim.
Aslında 5K bu kulaklığa +1K civarı da diğer kulaklığa vereceğiniz paraya karma kullanım için Arctis Nova Pro Wireless önerecektim 8K fiyata ama spor yaparken kullanılabileceğini sanmıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

KS

drkjesus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Galiba Sennheiser da karar kıldım hocam, SS 'in kulaklığı da iyi fakat telefon kullanımında bilmiyorum uygun olur mu :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri