1000 Liraya Sistem Tavsiyesi(3.nesil i3,i5 8GB Ram H61 Anakart)

berk.talu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font="segoe ui", "helvetica neue", Helvetica, Roboto, Oxygen, Ubuntu, Cantarell, "fira sans", "droid sans", sans-serif]Merhabalar[/font]
[font="segoe ui", "helvetica neue", Helvetica, Roboto, Oxygen, Ubuntu, Cantarell, "fira sans", "droid sans", sans-serif]Bir yakınım için 1000 lira bütçeyle kasa, power ve duruma göre harddisk hariç sistem toplayacağım. Kullanım sadece internet üzerine olacak video,dizi,film vs. sadece hızlı olması istendi[/font]
[font="segoe ui", "helvetica neue", Helvetica, Roboto, Oxygen, Ubuntu, Cantarell, "fira sans", "droid sans", sans-serif]3.nesil i3 veya i5 işlemci, h61 anakart ve 8 gb ram düşünüyorum. 4.nesil de olabilirdi fakat h81 anakartlar sanırım mining falan muhabbeti dolayısıyla pahalı. AMD sistem pek düşünmüyorum açıkçası.[/font]
[font="segoe ui", "helvetica neue", Helvetica, Roboto, Oxygen, Ubuntu, Cantarell, "fira sans", "droid sans", sans-serif]Merak ettiğim şey şu ekran kartı almalı mıyım? Onboard kullanmam hız veya kullanım konusunda sıkıntı yaratır mı? Hızlı olması istendiği için SSD kullanmayı düşünüyorum. Tavsiye verirseniz çok memnun olurum..[/font]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
İşlemci içinde GPU birimi varsa günlük kullanımda sorun yaratmaz. Anakart üzerinden görüntü alabiliriniz yani. Ben 2. el ürün tavsiyesi yapamam fiyatlarıda bilmiyorum zaten. Siz bileşenleri bulun isim olarak paylaşın burada ben değerlendirip size alınır yada alınmaz diyebilirim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri