1000 TL Civarı Kulaklık Önerisi (Ocak 2023)

WayLost

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
48
arkadaşlar kablolu kulak içi olur kulak üstü olur kaliteli, oyun, müzik, işlerde kullanıcıyı tatmin eden; hem pc de hem de dışarıda kullanabileceğim.. aynı zamanda olabildiğince sade bir kulaklığa ihtiyacim var
bütçe konusunda çok bilgili değilim ama en fazla 1000 veya az üstü üstünü ödeyebilirim model konusunda yardımcı olursanız 2. ellerede bakınabilirim
eğer bazı özeliklerden feragat etmem gerekirse misal sadelik gibi pek sorun olmaz

KS

WayLost

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
48

GamePower Fujin Siyah 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık

bu kulaklık tam fiyat performans kulaklığı bu kulaklığı yutupta aratırsanız incelemelerinii bulursunuz 700tl incelemeleri izleyin öle karar verin

dışarda kullanabilirmisiniz tam emin değilim
yorumlara baktım da sorunlu imiş sağ taraftan boştayken cızırtı geliyormuş ayrıca gamepower güven veren bir marka değil ve açıkçası çok kompleks bir tasarımı var benim aklımda steelseries artic 1 veya 3 var hem sade dışrıda da kullanabilirim ses kalitesi olarak nasıl ne dersiniz

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
yorumlara baktım da sorunlu imiş sağ taraftan boştayken cızırtı geliyormuş ayrıca gamepower güven veren bir marka değil ve açıkçası çok kompleks bir tasarımı var benim aklımda steelseries artic 1 veya 3 var hem sade dışrıda da kullanabilirim ses kalitesi olarak nasıl ne dersin
yorumlara baktım da sorunlu imiş sağ taraftan boştayken cızırtı geliyormuş ayrıca gamepower güven veren bir marka değil ve açıkçası çok kompleks bir tasarımı var benim aklımda steelseries artic 1 veya 3 var hem sade dışrıda da kullanabilirim ses kalitesi olarak nasıl ne dersiniz
cızırtı sorunu boştayken bendede oluyo cızırtıdan kastı nasıl bir ses tahminimce 7.1 yüzünden cızırtı geliyodur lakin kulaklık ucuz olduğu için sanal 7.1 bir kullanılmıştır oda windowsun 7.1 özelliğyle farkı yoktur

steelseries kulaklık konusunda iyi bir markadır ses kalitesini bilemiyorum kullanan yakın cevrem yok o yüzden tam bişey diyemem burdaki arkadaşlar yardım edebilirler yada yutuptan incelemelerine bakabilirsiniz

logitechte alabilirsiniz

Logitech G G435 LIGHTSPEED

KS

WayLost

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
48

steelseries kulaklık konusunda iyi bir markadır ses kalitesini bilemiyorum kullanan yakın cevrem yok o yüzden tam bişey diyemem burdaki arkadaşlar yardım edebilirler yada yutuptan incelemelerine bakabilirsiniz

logitechte alabilirsiniz
anladım, teşekkür ediyorum bu bilgiler eşliğinde araştırmaya devam edeceğim.

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
bluuetootlu sade bir tasarımı var ve duyduğum kadarıyla cok hafif bir kulaklıkmış

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
yani bir kulaklık dah önereceğim ben kullanıyorum ama coğu kişi memnun değil ama ayarlarını iyi yaparsanız cok güzel sesde veriyo müzik hissiyatıda cok iyi

evet bu ama dediğim kulaklıkları aklınızdaki kulaklıklarla karşılaştırın incelemelerini izleyin öle karar verin karşılaştırma yapıpta seçin ben önerdim diye zınk almayın araştırın

telefon markanız nedir hocam

Logitech Pro X 7.1 Oyuncu

Kulaklık​

kablolusu ucuz ancak kablolusunda eğer iphone bir telefonunuz varsa kullanamıyodunuz diye biliyorum yanlışta hatırlıyo olabilirim bluetoothlu modelini alırsanız o dahada pahalı dediğim gibi bu bütçenizi aşan bir kulaklık ancak mikrofonuda cok iyi ses kaliteside dediğim gibi ses kalitesinide ayarlarla güzelleştirebiliyosunuz

KS

WayLost

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
48
yani bir kulaklık dah önereceğim ben kullanıyorum ama coğu kişi memnun değil ama ayarlarını iyi yaparsanız cok güzel sesde veriyo müzik hissiyatıda cok iyi

evet bu ama dediğim kulaklıkları aklınızdaki kulaklıklarla karşılaştırın incelemelerini izleyin öle karar verin karşılaştırma yapıpta seçin ben önerdim diye zınk almayın araştırın

telefon markanız nedir hocam

Logitech Pro X 7.1 Oyuncu

Kulaklık

telefonum samsung a 50

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
telefonum samsung a 50
jack girişi varmıdır hocam varsa herhalde bu son attığım kulaklığı kullanabiliyosunuz diye biliyorum

Type c girişiniz varsa buda olabilir tabi alacağınız kulaklıklarla karşılaştırma yapmanızı öneririm

Veya bu buda iyi bir kulaklık

Ekli dosyalar

• B039688F-4778-4331-AA6E-8D3B371102CA.png
    B039688F-4778-4331-AA6E-8D3B371102CA.png
    603.3 KB · Görüntüleme: 25
  • 5D53393C-E39B-4CB7-8A13-CD1A0629756D.png
    5D53393C-E39B-4CB7-8A13-CD1A0629756D.png
    223.3 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
dısarda da kullanacaksan arctis 1 alabılırsın. her ısını gorur. cok onerı yapılır da oyuncu kulaklıkları cok kaba behrınger markasına da yonelebılırsın. linklerı bırakıyorum.

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
dısarda da kullanacaksan arctis 1 alabılırsın. her ısını gorur. cok onerı yapılır da oyuncu kulaklıkları cok kaba behrınger markasına da yonelebılırsın. linklerı bırakıyorum.

kabalık konusunda logitech ve kulak içi kulaklıklar önlüyo hocam kabalık olucak illa bana kalırsa sadelikle performans önemli bu markayıda ilk defa duydum sanırsam stüdya kulaklık markası doğrumudur ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri