- Tepki
- 40
Selam Dostlar,
Mekanik red switch ve numpad olsun.
Şimdiden Teşekkürler.
Mekanik red switch ve numpad olsun.
Şimdiden Teşekkürler.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Bu hafta gaming gen sitesinde XPG Summoner Red Switch modeli çıkacak kaçırma (Tabii ki bütçeni biraz aşıyor.) 1,259 TLye çıkar diye tahmin ediyorum.Mekanik red switch inşallah.
Tatmin etmiyor maalesef düz klavye gibi geliyor bunlar nasıl bu kadar pahalilanmis yahu..![]()
GameBooster G918 Fire Storm Beyaz RGB Red Switch Mekanik Gaming Klavye
GameBooster G918 Fire Storm Beyaz RGB Red Switch Mekanik Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
O kadar para veriyoruz markası bilinmiyor kötü yorumlari var bilek desteği yok vsvsvvsvsvsvsv.Abi baya iyi klavye nasıl tatmin etmiyor tam olarak? Ayrıca her yerde min 1200₺ sinerjide ki fiyat gayet iyi.
Biraz araştırdım bir tek ses sorunu var gibi yazılmış ama YouTube'dan dinledim pekte çok sesi yok ürün şuana kadar bana hiç önerilmedi ve fiyatıyla özellikleriyle çok uygun gozukuyor..3yıldır kullandığım ve çok memnun olduğum bir üründür, şuan bozulsa tekrar aynısını alırım. Bilek desteği, tuş hissiyatı ve özellikle ses tekeri olayı çok güzel benim için. Diğer önerilere de bakabilirsin tabi karar sizin
Rampage Hydra R6 Red Switch - 860 TL
Biraz araştırdım bir tek ses sorunu var gibi yazılmış ama YouTube'dan dinledim pekte çok sesi yok ürün şuana kadar bana hiç önerilmedi ve fiyatıyla özellikleriyle çok uygun gozukuyor..
Tuşlarınız hiç fırladı mı hocam sizin?Banada kullanan bir arkadaşım önermişti, zamanında 400tl gibi bir fiyata almıştım sanırım. Beni rahatsız eden bir özelliğini görmedim, sürekli fps oyunları oynamama rağmen tuşlarda en ufak bir silinme bile olmadı, rgb seviyorsan yazılım üzerinden istediğin rgb modelide ayarlayabiliyorsun. ben bilek desteğini kullanmayı sevmiyorum onun için net bişey demiyim. Kullandığım için önerdim. Yeni nesil alternatifleri de gözden geçir yinede.
Apex 3 çok hoşuma gidiyor ama o fiyata neden membran bir ürün olmuş yahu..Klavye önerileri;
![]()
MSI Vigor GK30 Mekanik Hisli Türkçe RGB Gaming Klavye| ITOPYA.COM
MSI Vigor GK30 Mekanik Hisli Türkçe RGB Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VIGOR GK30 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
![]()
Redragon K565R-1 Rudra Blue Switch Mekanik Türkçe RGB Gaming Klavye
Redragon K565R-1 Rudra Gaming Klavye Üstün Oyun Performansı Daha fazla dayanıklılık, hızlı tepki süresi ve uzun kullanım ömrü için tasarlanmış olan K565R-1 Rudra, 50 milyon tuş vuruşu için test…www.gaming.gen.tr
![]()
Logitech G213 Prodigy Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Redragon K551RGB-1 Vara Blue Switch RGB TR Q Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Fiyat artırması yapılır ise;
![]()
ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye
ASUS TUF Gaming K3, hızlı ve güvenilir performans için dayanıklı anahtarlara sahip bir mekanik RGB klavye.www.gaming.gen.tr
![]()
Steelseries Apex 3 Türkçe RGB Gaming Klavye (SSK64808)
Sıvı dökülmelerinde meydana gelebilecek hasarı önlemek için ekstra dayanıklılık ile tasarlandı. Parlak gökkuşağı RGB efektlerini ve favori renk şemalarınızı özelleştirin…www.gaming.gen.tr
Bak ne buldum hocam.Banada kullanan bir arkadaşım önermişti, zamanında 400tl gibi bir fiyata almıştım sanırım. Beni rahatsız eden bir özelliğini görmedim, sürekli fps oyunları oynamama rağmen tuşlarda en ufak bir silinme bile olmadı, rgb seviyorsan yazılım üzerinden istediğin rgb modelide ayarlayabiliyorsun. ben bilek desteğini kullanmayı sevmiyorum onun için net bişey demiyim. Kullandığım için önerdim. Yeni nesil alternatifleri de gözden geçir yinede.
Asus tuf k3'te bayağı yakışıklı sankiii.Klavye önerisi 2;
![]()
Redragon K555-1 Indrah RGB Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
![]()
ASUS TUF Gaming K3 Red Switch RGB Türkçe Kablolu Türkçe Mekanik Gaming Klavye
ASUS TUF GAMING K3 Işıkları Açın, Mücadeleye Atılın ASUS TUF Gaming K3, hızlı ve güvenilir performans için dayanıklı anahtarlara sahip bir mekanik RGB klavye. Tüm tuşlarda yer alan ayarlanabilir RGB…www.gaming.gen.tr
![]()
Rampage KB-R96 Ultimate Full RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage KB-R96 Ultimate Full RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage KB-R96 Ultimate Full RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.740,68 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Casper Excalibur GK21 RGB Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Casper Excalibur GK21 RGB Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Casper Excalibur GK21 RGB Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.576,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
+Biraz daha araştırdım ve fiyat arttırması yaparsanız daha iyi olur bakmanızı tercih ederim.
Artıları, eksileri şeklinde yazarsanız net bir karar verip sipariş vermek istiyorum artık.Çağdaşın önerileri arasından ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD ürünü tercih edin derim.