1000 TL Klavye Öneri (17 Ağustos 2022)

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Selam Dostlar,

Mekanik red switch ve numpad olsun.

Şimdiden Teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Konuyu güncellemem gerek numpadde lazım hocalarım.

KS

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40

korayates

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Abi baya iyi klavye nasıl tatmin etmiyor tam olarak? Ayrıca her yerde min 1200₺ sinerjide ki fiyat gayet iyi.

MirvaLe

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
131
3yıldır kullandığım ve çok memnun olduğum bir üründür, şuan bozulsa tekrar aynısını alırım. Bilek desteği, tuş hissiyatı ve özellikle ses tekeri olayı çok güzel benim için. Diğer önerilere de bakabilirsin tabi karar sizin
Rampage Hydra R6 Red Switch - 860 TL

KS

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
3yıldır kullandığım ve çok memnun olduğum bir üründür, şuan bozulsa tekrar aynısını alırım. Bilek desteği, tuş hissiyatı ve özellikle ses tekeri olayı çok güzel benim için. Diğer önerilere de bakabilirsin tabi karar sizin
Rampage Hydra R6 Red Switch - 860 TL
Biraz araştırdım bir tek ses sorunu var gibi yazılmış ama YouTube'dan dinledim pekte çok sesi yok ürün şuana kadar bana hiç önerilmedi ve fiyatıyla özellikleriyle çok uygun gozukuyor..

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Klavye önerileri;

Fiyat artırması yapılır ise;

MirvaLe

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
131
Banada kullanan bir arkadaşım önermişti, zamanında 400tl gibi bir fiyata almıştım sanırım. Beni rahatsız eden bir özelliğini görmedim, sürekli fps oyunları oynamama rağmen tuşlarda en ufak bir silinme bile olmadı, rgb seviyorsan yazılım üzerinden istediğin rgb modelide ayarlayabiliyorsun. ben bilek desteğini kullanmayı sevmiyorum onun için net bişey demiyim. Kullandığım için önerdim. Yeni nesil alternatifleri de gözden geçir yinede.
Biraz araştırdım bir tek ses sorunu var gibi yazılmış ama YouTube'dan dinledim pekte çok sesi yok ürün şuana kadar bana hiç önerilmedi ve fiyatıyla özellikleriyle çok uygun gozukuyor..

KS

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Banada kullanan bir arkadaşım önermişti, zamanında 400tl gibi bir fiyata almıştım sanırım. Beni rahatsız eden bir özelliğini görmedim, sürekli fps oyunları oynamama rağmen tuşlarda en ufak bir silinme bile olmadı, rgb seviyorsan yazılım üzerinden istediğin rgb modelide ayarlayabiliyorsun. ben bilek desteğini kullanmayı sevmiyorum onun için net bişey demiyim. Kullandığım için önerdim. Yeni nesil alternatifleri de gözden geçir yinede.
Tuşlarınız hiç fırladı mı hocam sizin?

KS

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Klavye önerileri;

Fiyat artırması yapılır ise;
Apex 3 çok hoşuma gidiyor ama o fiyata neden membran bir ürün olmuş yahu..

KS

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Bak ne buldum hocam.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Klavye önerisi 2;

+Biraz daha araştırdım ve fiyat arttırması yaparsanız daha iyi olur bakmanızı tercih ederim.

KS

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Klavye önerisi 2;

+Biraz daha araştırdım ve fiyat arttırması yaparsanız daha iyi olur bakmanızı tercih ederim.
Asus tuf k3'te bayağı yakışıklı sankiii.

MirvaLe

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
131
Tuş fırlaması olayını bilmiyorum yaşamadım desem yeridir. Bu yenilenmiş bir model sanırım usb ve stereo girişi filan var denk gelmemiştim daha önce. Apex 3 ve Asus k3de güzeldir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri