60.000 TL ve üstü 90K / 100K Bandında Monitörü Dahil Sistem Tavsiyesi.

Niota057

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İşlemci
AMD & Intel
Ekran Kartı
5000 Series & RX Series
Hepinize merhaba. Aylardır çalışıp biriktirdiğim paramı en sonunda dilediğim bilgisayarı almak için kullanacağım. Çok mutluyum ve huzursuzum. Huzursuz olmamın sebebi alacağım bilgisayarın fiyatına göre en iyi performansta ve kalitede olmasını beklemek. Bu yüzden sizlerin arasına katıldım, hepinizin yardımlarına ihtiyacım var. Sistemimizin fiyat aralığı başlıkta ek bilgisiyle birlikte verilmiştir. Sistemin içinde Oyun için en iyi işlemcinin seçilmesini tercih ederim. Monitör ise hem fps hem 4k oyun deneyimini karşılayabilecek düzeyde olmasını istiyorum. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.

Slowzy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hepinize merhaba. Aylardır çalışıp biriktirdiğim paramı en sonunda dilediğim bilgisayarı almak için kullanacağım. Çok mutluyum ve huzursuzum. Huzursuz olmamın sebebi alacağım bilgisayarın fiyatına göre en iyi performansta ve kalitede olmasını beklemek. Bu yüzden sizlerin arasına katıldım, hepinizin yardımlarına ihtiyacım var. Sistemimizin fiyat aralığı başlıkta ek bilgisiyle birlikte verilmiştir. Sistemin içinde Oyun için en iyi işlemcinin seçilmesini tercih ederim. Monitör ise hem fps hem 4k oyun deneyimini karşılayabilecek düzeyde olmasını istiyorum. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.
hocam hazır toplama fark eder mi?

KS

Niota057

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
hocam hazır toplama fark eder mi?
Bu konuda tecrübeli insanların yayınlarını izliyordum, genel olarak toplama sistemlerde yetersiz yada uyumsuz parçalar bulup değiştiriyorlar. O yüzden hazır sistemlere uygun gözle bakmıyorum. İllaki profesyonel kişilerce hazırlanmış sistemlerde vardır onlara sözüm yok

Slowzy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bu konuda tecrübeli insanların yayınlarını izliyordum, genel olarak toplama sistemlerde yetersiz yada uyumsuz parçalar bulup değiştiriyorlar. O yüzden hazır sistemlere uygun gözle bakmıyorum
hocam hazır sistem önerebilirim tabii tercih sizin monitör konusunda daha bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sizin içinde iyi olur https://www.gaming.gen.tr/urun/6627...c-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/

FatihS42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
Yüksek işlemcili isteme sebebiniz nedir hocam? Bir de sistem için bir bütçe belirtirseniz daha iyi yardımcı oluruz 4k monitör dahil olunca baya düşürebilir çünkü

zorro2083

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Hocam arkadaşın attığı sistemlere şu monitörün güzel gideceğini düşünüyorum. 2K olanını kullanıyorum ve gayet memnunum https://www.epey.com/monitor/asus-rog-strix-xg27ucs.html

Sistem olarak da 9800x3d/9070 XT kullanıyorum. 5080 daha iyi bir seçenek olabilir ancak (bence) 9070 XT 4K için de yeterlidir ve 5080 aradaki fiyat farkına kesinlikle değmez.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri