KS
- Tepki
- 207
- Konu Sahibi
Tamamyok onun altına düşme
Katletmedim anla diye öyle konuştum gizli harflertürkçeyi katlettin :/
Mouse yi amazondan mi alayim yoksa trendyoldan mi
Tamamyok onun altına düşme
Katletmedim anla diye öyle konuştum gizli harflertürkçeyi katlettin :/
anlamadımTamam
Katletmedim anla diye öyle konuştum gizli harfler
Mouse yi amazondan mi alayim yoksa trendyoldan mi
Taamamanlamadım
amazondan al
steelseries qck+ alabilirsin.Taamam
Sen mousepadi şey yap 552 TL fazla mı yoksa iyi mi mousepad e o kadar vermek degiyo mu
Kablolu mouse sevmem ama sırf sen önerdin diye alıcam başka bir sebebi yok kablo agirlik yapiyo ya o yüzden sevmiyorumsteelseries qck+ alabilirsin.
al bakim ağırlık yapıcak mıKablolu mouse sevmem ama sırf sen önerdin diye alıcam başka bir sebebi yok kablo agirlik yapiyo ya o yüzden sevmiyorum
Aralarında bir fark var mı boyları aynı ona laf yok kalite vesayre yıpranma vesayresteelseries qck+ alabilirsin.
Vallaha bende var birtane şuan kablolu takiliyo falan kablo çok sinir bozucu zamanında 50 Tl ye almistim preo rgb şuan satilmiyo kaç dp bilmiyom skatez falan da yokal bakim ağırlık yapıcak mı![]()
birisi control birisi hybrid yüzey fps ağırlıklo oynuyosan qck al geçAralarında bir fark var mı boyları aynı ona laf yok kalite vesayre yıpranma vesayre
Vallaha bende var birtane şuan kablolu takiliyo falan kablo çok sinir bozucu zamanında 50 Tl ye almistim preo rgb şuan satilmiyo kaç dp bilmiyom skatez falan da yok
Kalite yıpranma ve kayganlik açısı
Max bütçe toplam sistem hepsi için 25 di 25700 yaptım ac2 alırsam 25900 oluo 200 200 dür
Vallaha kanka ikisini de oynuyorum genel hikayeli ama valoda oynarım farketmiyor bana ortaya karışık fps de warzone ve six ve valo oynarım farketmiyor dediğim gibibirisi control birisi hybrid yüzey fps ağırlıklo oynuyosan qck al geç
qck al o zmnVallaha kanka ikisini de oynuyorum genel hikayeli ama valoda oynarım farketmiyor bana ortaya karışık fps de warzone ve six ve valo oynarım farketmiyor dediğim gibi
Çit kirildimdan kastim ney hocam haste de mi ayniDelux M800 Pro claw icin. Hatta henuz daha ne oldugu belirsiz.
1500 butcede VGN Dragonfly vardi. Butce 1000'e dustuyse HyperX Pulsefire Haste bakin, sensor cok onemli diyorsaniz Yindao Ajazz AJ199 bakin ama bilin ki cit kirildim fareleridir.
malzeme kalitesi biraz kötü ama dikkatlı olursan sorun çıkarmaz fiyatı aynı ise fiyatına göre çok iyiÇit kirildimdan kastim ney hocam haste de mi ayni
Hayır haste öyle değil, ajazz gibi fareler en ufak darbede pufÇit kirildimdan kastim ney hocam haste de mi ayni
Aj199 mı daha iyi yoksa haste mi aj199 1099 TL haste 1047Hayır haste öyle değil, ajazz gibi fareler en ufak darbede puf
çok kırılgan denildiği gibi ajazz, sen haste alAj199 mı daha iyi yoksa haste mi aj199 1099 TL haste 1047
Taamamçok kırılgan denildiği gibi ajazz, sen haste al
Hmm @Greewe_Greew napicazkankam v2x kulaklıkta ben mikrofon sıkıntısı yaşıyorum bazen bozuluyor geri düzeliyır genelde kablolarda birbirine düğümlenşyor uzun diye onları bir şey düz tutmalısın yoksa seste gidiyor
v2x al işteee gh300 iyi değilTaamam
Hmm @Greewe_Greew napicaz
Aoc gh300 nasıl
Veya başka bir kulaklik önerisi var mi
Yoksa illede v2x mi aliyim