Kulaklık önerisi demiştim ama siz sistem yazmışsınızBende bekliyorum yorumlari
o alttaki kullanıcını kendi sistem özellikleriKulaklık önerisi demiştim ama siz sistem yazmışsınız
nasıl yani?o alttaki kullanıcını kendi sistem özellikleri
kendisinin bilgisayar parçaların özelliklerinasıl yani?
1000 TL ye wireless kulaklık yok en düşük 1300 TL DEN başlıyor mağlesefkulaklığımın kablosu sürekli bir yerlere dolanıyo bu yüzden kablosuz istiyorum ve 7.1 olursa iyi olur (bahsettiğim sanal değil).
isteğe göre kablo takılarak kullanabiliyor muyuz yoksa sadece wireless mi ?![]()
HyperX Cloud Core Wireless HHSC1C-CG-BK/G Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Core Wireless HHSC1C-CG-BK/G Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Core Wireless HHSC1C-CG-BK/G Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.276,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Rampage Rm-w1 Fury 2,4ghz Kablosuz 7.1 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Fiyatı, Yorumları
Rampage Rm-w1 Fury 2,4ghz Kablosuz 7.1 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
sadece wirelessisteğe göre kablo takılarak kullanabiliyor muyuz yoksa sadece wireless mi ?