10000 TL telefon önerisi

mert_acar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi maksimum 10000 bin TL olan 4500-5000mAh bataryası olan, tercihen 90-120Hz ekrana ve 8 GB RAM'e sahip akıcı bir telefon istiyorum. Genelde sosyal medya, müzik dinleme, video izleme, internette gezinme, ufak tefek oyun , fotoğraf çekme amaçlı kullanacağım. Şu an M21 kullanıyorum ve yazılımsal birkaç sıkıntısından, hoparlör cızırtısınma sorunu, kamera odak sıkıntısı ve çıt sesi, arayüz hataları ve kasmalarından dolayı Samsung'a biraz mesafeliyim fakat gene de iyi bir modelse düşünebilirim. Zaten şu an yeni telefon isteme nedenim de bu Samsung'un bitmeyen sıkıntıları :D. Şimdiden teşekkür ederim.

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
427
Samsung istemediğiniz için dediğiniz fiyat aralığında Mi 10T 128 GB modeline bakabilirsiniz.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi maksimum 10000 bin TL olan 4500-5000mAh bataryası olan, tercihen 90-120Hz ekrana ve 8 GB RAM'e sahip akıcı bir telefon istiyorum. Genelde sosyal medya, müzik dinleme, video izleme, internette gezinme, ufak tefek oyun , fotoğraf çekme amaçlı kullanacağım. Şu an M21 kullanıyorum ve yazılımsal birkaç sıkıntısından, hoparlör cızırtısınma sorunu, kamera odak sıkıntısı ve çıt sesi, arayüz hataları ve kasmalarından dolayı Samsung'a biraz mesafeliyim fakat gene de iyi bir modelse düşünebilirim. Zaten şu an yeni telefon isteme nedenim de bu Samsung'un bitmeyen sıkıntıları :D. Şimdiden teşekkür ederim.
Size yazarken pttavm de 8.5k dolaylarında idi Samsung S20FE 128GB modeli sayfa linki alayım dedim site çöktü demek ki bir yanlışlık vardı kaçırdık şu an güncel fiyatı 10.889TL trendyol linkini bırakıyorum eğer nays uygulaması üstünden alırsan trendyol ilk üründe yüzde 10 indirim 500 tl limit sınırı var yani 500tl en fazla indirim var üstte ki Xiaomi de daha iyi bir durum almayacaksın fp olabilirler ama hiç bir şekilde kararlı cıhazları yok :) kullandığın samsungla S20FE yi bir tutma S20 serisinin en dolu fp cıhazıdır snapdragon 865 Süper Amoled 120 Hz ekran ince kibar son derece güzel bir cihaz ve güncelde şiddetle öneririm :) Trendyol Linki Tıklayın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri