Soru 1000Mbps Ping Sorunu

thtuncer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Merhaba arkadaşlar, evde superonline 1000mbps internet kullanıyorum. Cat6 Kabloyla bağlantıda 850-900 üzeri hız alıyorum. Oyunda 70-80 pingin altına düşmüyor. 30 ms ve üzeri değerler alıyorum. Hızda değişim olmasa bile saatte 8-10 kez oyunda ping sorunuda yaşıyorum 150-200 lere çıkıyor. Wifi kullanırken bile daha az ping oluyor. İnternet ayarları ya da oyunla ilgili bir durum olabilir. Cs ve steam görev yöneticisinde internet kullanımında yüksek öncelikli olmasına rağmen bu problemi yaşıyorum. Benzer bir durum yaşayan ve çözüm önerisi olan var mı?

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Müşteri hizmetlerini arayın bağlantım çok dalgalı biraz iyileştirme yapabilirmisiniz diyerek talep te bulunun. Modenimizde yapmanız gereken ayar varsa gözden geçirin. Arka planda çalışan gerek co pilot gibi one drive benzeri uygulamaları devre dışı bırakın. Bilgisayarın başlangıç uygulamaları ayarlarından kullanmadığınız gereksiz proğramları kapatın. Bir de bu şekilde deneyin.

KS

thtuncer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Onedrive dışında çalışan uygulama olmuyor ama modem ayarlarının nasıl olması gerektiğini nerden öğrenebilirim? Her yerde farklı bilgiler yer alıyor. Teşekkür ederim

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Onedrive dışında çalışan uygulama olmuyor ama modem ayarlarının nasıl olması gerektiğini nerden öğrenebilirim? Her yerde farklı bilgiler yer alıyor. Teşekkür ederim
O konuda çok bilgim yok ama marka ve modeline göre araştırma yapmanız gerekli.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri