1k icin önermemGamepower Kizaru nasıldır arkadaşlar öneri alabilir miyim bu fiyat aralığında
Sizce hangisi hocam ?1k icin önermem
Corsair Void Elite Stereo CA-9011208-EU Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Void Elite Stereo CA-9011208-EU Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Void Elite Stereo CA-9011208-EU Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 8.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comCorsair Void RGB Elite USB Premium 7.1 CA-9011203-EU Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Void RGB Elite USB Premium 7.1 CA-9011203-EU Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Void RGB Elite USB Premium 7.1 CA-9011203-EU Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele...www.akakce.comRazer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
tercihim razer x olur amazondan galiba alıyorsunuz daha iyiSizce hangisi hocam ?
Aynen hocam amazondan ses kartı almaya gerek var mıdır artı olarak yoksa anakarttaki yeterli olur mu ?tercihim razer x olur amazondan galiba alıyorsunuz daha iyi
gigabyte ses kartını bilmiyorum ama bence suanda almak yerine ilk önce kullaklıgı alıp takıp denemek lazım sonra belki ses kartı düsünülebilir.Aynen hocam amazondan ses kartı almaya gerek var mıdır artı olarak yoksa anakarttaki yeterli olur mu ?
Teşekkürler hocam razer alıyorum o zamanSes kartına gerek yok. tercihim razer olurdu.
Hayırlı olsunTeşekkürler hocam razer alıyorum o zaman