Bütçe 1000 tl ye kadar telefon görüşmelerinde sesi iyi veren bir kulaklık arıyorum önerileriniz nelerdir ?
Kullanacağın cihazın marka ve modeli nedir? Ayrıca nasıl bir kulaklık istiyorsun, kulak içi-kulak üstü airpods tarzı gibi?Bütçe 1000 tl ye kadar telefon görüşmelerinde sesi iyi veren bir kulaklık arıyorum önerileriniz nelerdir ?
Anker sound p2i veya xiaomi buds 3 olabilirBütçe 1000 tl ye kadar telefon görüşmelerinde sesi iyi veren bir kulaklık arıyorum önerileriniz nelerdir ?
hediye olarak alacağım cihaz samsung tam modelini bilmiyorum. airpodsa benzemesi çok önemli değil ama ucunda yumuşak plastik olmayan modeller düşünüyorum o şekilde seviyor. telefon görüşmesinde sesi karşı tarafa anlaşılır bir biçimde gitmesi önemliKullanacağın cihazın marka ve modeli nedir? Ayrıca nasıl bir kulaklık istiyorsun, kulak içi-kulak üstü airpods tarzı gibi?
buds 3 e iyi diyenler kadar kötü diyenlerde mevcut sizin fikriniz nedirAnker sound p2i veya xiaomi buds 3 olabilir
1 hafta kadar kullandım fena değildi başta cızırtı vardı sonra geçtihediye olarak alacağım cihaz samsung tam modelini bilmiyorum. airpodsa benzemesi çok önemli değil ama ucunda yumuşak plastik olmayan modeller düşünüyorum o şekilde seviyor. telefon görüşmesinde sesi karşı tarafa anlaşılır bir biçimde gitmesi önemli
buds 3 e iyi diyenler kadar kötü diyenlerde mevcut sizin fikriniz nedir
qcy t20 için bir fikriniz varmı1 hafta kadar kullandım fena değildi başta cızırtı vardı sonra geçti
Bilemiyorum, ben denediklerimi önermek istedim.qcy t20 için bir fikriniz varmı