furnout Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 26 Ağu 2022 Mesajlar 84 Tepki 17 5 May 2023 #1 Arkadaşlar hayırlı forumlar 1000Tl civarı bütçem var.Mikrofonlu gaming kulaklık önerebilir misiniz.Ana amaç oyun oynamak
Arkadaşlar hayırlı forumlar 1000Tl civarı bütçem var.Mikrofonlu gaming kulaklık önerebilir misiniz.Ana amaç oyun oynamak
T tnhnipk Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 20 Kas 2022 Mesajlar 38 Tepki 9 Konum kastamonu 5 May 2023 #2 JBL Quantum 300 Gaming Kulaklık LOGITECH G G332 Stereo Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığıanqer soundcore q10 (ama gaming değil ben kablolu kullanıyorum gayet yeterli oluyor normal zamanda da bluetooth kulaklık olarak kullanıyorum)
JBL Quantum 300 Gaming Kulaklık LOGITECH G G332 Stereo Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığıanqer soundcore q10 (ama gaming değil ben kablolu kullanıyorum gayet yeterli oluyor normal zamanda da bluetooth kulaklık olarak kullanıyorum)
Greewe_Greew Ekipman Uzmanı Ekipman Uzmanı Katılım 12 Şub 2023 Mesajlar 11,022 Tepki 2,986 5 May 2023 #3 tnhnipk' Alıntı: JBL Quantum 300 Gaming Kulaklık LOGITECH G G332 Stereo Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığıanqer soundcore q10 (ama gaming değil ben kablolu kullanıyorum gayet yeterli oluyor normal zamanda da bluetooth kulaklık olarak kullanıyorum) Genişletmek için tıkla ... İkiside alınmaz. Razer blackshark v2x öneririm Kendimde quantum 100 kullanıyorum ve alınmaz.
tnhnipk' Alıntı: JBL Quantum 300 Gaming Kulaklık LOGITECH G G332 Stereo Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığıanqer soundcore q10 (ama gaming değil ben kablolu kullanıyorum gayet yeterli oluyor normal zamanda da bluetooth kulaklık olarak kullanıyorum) Genişletmek için tıkla ... İkiside alınmaz. Razer blackshark v2x öneririm Kendimde quantum 100 kullanıyorum ve alınmaz.