Öneri 1000Tl Gaming Kulaklık Önerisi

Khontrol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhabalar 1000 lira bandında önerbileceğiniz f/p 7.1 Oyuncu Kulaklığı var mı

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
hocam dediğiniz kulaklığa bakmıştım fakat aklımda bi soru var 7.1 diyor ama 3.5mm jak girişine sahip
Hocam 7.1 olması için usb olması gerekmez çünkü zaten 7.1 olayı sizin anakartınızdaki ses kartında olan bir olay. Usb girişli değilde ses kartlı istiyorsunuz onlarda bu fiyatlara zor anakartınzı iyiyse bu kulaklık en iyisi

KS

Khontrol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam 7.1 olması için usb olması gerekmez çünkü zaten 7.1 olayı sizin anakartınızdaki ses kartında olan bir olay. Usb girişli değilde ses kartlı istiyorsunuz onlarda bu fiyatlara zor anakartınzı iyiyse bu kulaklık en iyisi
haaa anladım hocam tamamdır çok teşekkürler

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Ek olarak kulaklığı alırsanız yine forumda konu açın yapılması gerekenlerden bahsedelim.

KS

Khontrol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam hoşgeldin sana da çok teşekkürler seviliyosunuz <3

Ek olarak kulaklığı alırsanız yine forumda konu açın yapılması gerekenlerden bahsedelim.
tamamdır hocam çok sağolasın

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
sharkoon'u kulaklık piyasasında ilk defa gördüm yeni mi yoksa önceden de var mıydı
Yeni değil, kulaklıkları fena değil ama razerla kıyasladığımızda razer daha iyi
Razerın kendi kullanıcılarına özel sunduğu 7.1 yazılımı aşırı iyi

KS

Khontrol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Yeni değil, kulaklıkları fena değil ama razerla kıyasladığımızda razer daha iyi
Razerın kendi kullanıcılarına özel sunduğu 7.1 yazılımı aşırı iyi
evet doğru söylüyosun hocam anladım teşekkürler. Bu aralar gaming ekipman dizmeye çalışıyorum herşeyin f/p olanını almaya çalışıyorum o yüzden biraz ince eliyorum

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
evet doğru söylüyosun hocam anladım teşekkürler. Bu aralar gaming ekipman dizmeye çalışıyorum herşeyin f/p olanını almaya çalışıyorum o yüzden biraz ince eliyorum
Anladım, diğer ekipmanlardada yardımcı olabilirm çoğu forumda yanlış öneriler yapılıyor.

KS

Khontrol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Ülkemizde pek bilinmiyor. Bu arada ben Taner Aydos değilim sadece profil fotoğrafımda kendisi var.
kşnbgbaşdgbjadj evet evet biliyorum

Anladım, diğer ekipmanlardada yardımcı olabilirm çoğu forumda yanlış öneriler yapılıyor.
evet ben başka forumlarda da yeni konular açtım bu ekipmanlar için fakat ilgi fazla yoktu. tabii de önerileriniz varsa mouse ve klavye için çok güzel olur

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
kşnbgbaşdgbjadj evet evet biliyorum

evet ben başka forumlarda da yeni konular açtım bu ekipmanlar için fakat ilgi fazla yoktu. tabii de önerileriniz varsa mouse ve klavye için çok güzel olur
Hocam swarcow kanalı var bir sürü ekipman deneyimleyip tarafsız inceleme paylaşıyor oraya bi göz atabilirsin.
Bütçeniz nedir hocam 3 ekipman içinde belki birinden kısar birine ekleriz

TExisW

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
hyperx cloud 2 alabılırsın 2.el tercıh edıyorsan

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
772
sharkoon'u kulaklık piyasasında ilk defa gördüm yeni mi yoksa önceden de var mıydı
keşke kulaklığı deneyebilsen. ben stereo da windows 50, cs go oyun içi 20 ses seviyesinde kullanıyorum. bu düşük ses seviyesinde dahi çok net ince ayak seslerını alıyorum. mıkrofon kalitesi tek kelimeyle muazzam. ayrıca hi res destekli müzik performansı da iyi. incelemesi de varmış:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri