Merhabalar 1000 lira bandında önerbileceğiniz f/p 7.1 Oyuncu Kulaklığı var mı
Razer Blackshark v2xMerhabalar 1000 lira bandında önerbileceğiniz f/p 7.1 Oyuncu Kulaklığı var mı
hocam dediğiniz kulaklığa bakmıştım fakat aklımda bi soru var 7.1 diyor ama 3.5mm jak girişine sahipRazer Blackshark v2x
Hocam 7.1 olması için usb olması gerekmez çünkü zaten 7.1 olayı sizin anakartınızdaki ses kartında olan bir olay. Usb girişli değilde ses kartlı istiyorsunuz onlarda bu fiyatlara zor anakartınzı iyiyse bu kulaklık en iyisihocam dediğiniz kulaklığa bakmıştım fakat aklımda bi soru var 7.1 diyor ama 3.5mm jak girişine sahip
haaa anladım hocam tamamdır çok teşekkürlerHocam 7.1 olması için usb olması gerekmez çünkü zaten 7.1 olayı sizin anakartınızdaki ses kartında olan bir olay. Usb girişli değilde ses kartlı istiyorsunuz onlarda bu fiyatlara zor anakartınzı iyiyse bu kulaklık en iyisi
Hocam hoşgeldin sana da çok teşekkürler seviliyosunuz <3![]()
Razer BlackShark V2 X 7.1 Surround Gaming Kulaklık
Razer BlackShark V2 X 7.1 Surround Gaming Kulaklık fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
tamamdır hocam çok sağolasınEk olarak kulaklığı alırsanız yine forumda konu açın yapılması gerekenlerden bahsedelim.
sharkoon b2 kullanıyorum tavsiye ederim.Merhabalar 1000 lira bandında önerbileceğiniz f/p 7.1 Oyuncu Kulaklığı var mı
sharkoon'u kulaklık piyasasında ilk defa gördüm yeni mi yoksa önceden de var mıydısharkoon b2 kullanıyorum tavsiye ederim.
Yeni değil, kulaklıkları fena değil ama razerla kıyasladığımızda razer daha iyisharkoon'u kulaklık piyasasında ilk defa gördüm yeni mi yoksa önceden de var mıydı
Ülkemizde pek bilinmiyor. Bu arada ben Taner Aydos değilim sadece profil fotoğrafımda kendisi var.sharkoon'u kulaklık piyasasında ilk defa gördüm yeni mi yoksa önceden de var mıydı
evet doğru söylüyosun hocam anladım teşekkürler. Bu aralar gaming ekipman dizmeye çalışıyorum herşeyin f/p olanını almaya çalışıyorum o yüzden biraz ince eliyorumYeni değil, kulaklıkları fena değil ama razerla kıyasladığımızda razer daha iyi
Razerın kendi kullanıcılarına özel sunduğu 7.1 yazılımı aşırı iyi
Anladım, diğer ekipmanlardada yardımcı olabilirm çoğu forumda yanlış öneriler yapılıyor.evet doğru söylüyosun hocam anladım teşekkürler. Bu aralar gaming ekipman dizmeye çalışıyorum herşeyin f/p olanını almaya çalışıyorum o yüzden biraz ince eliyorum
kşnbgbaşdgbjadj evet evet biliyorumÜlkemizde pek bilinmiyor. Bu arada ben Taner Aydos değilim sadece profil fotoğrafımda kendisi var.
evet ben başka forumlarda da yeni konular açtım bu ekipmanlar için fakat ilgi fazla yoktu. tabii de önerileriniz varsa mouse ve klavye için çok güzel olurAnladım, diğer ekipmanlardada yardımcı olabilirm çoğu forumda yanlış öneriler yapılıyor.
Hocam swarcow kanalı var bir sürü ekipman deneyimleyip tarafsız inceleme paylaşıyor oraya bi göz atabilirsin.kşnbgbaşdgbjadj evet evet biliyorum
evet ben başka forumlarda da yeni konular açtım bu ekipmanlar için fakat ilgi fazla yoktu. tabii de önerileriniz varsa mouse ve klavye için çok güzel olur
Onun yerine düz blackshark v2 alır.hyperx cloud 2 alabılırsın 2.el tercıh edıyorsan
keşke kulaklığı deneyebilsen. ben stereo da windows 50, cs go oyun içi 20 ses seviyesinde kullanıyorum. bu düşük ses seviyesinde dahi çok net ince ayak seslerını alıyorum. mıkrofon kalitesi tek kelimeyle muazzam. ayrıca hi res destekli müzik performansı da iyi. incelemesi de varmış:sharkoon'u kulaklık piyasasında ilk defa gördüm yeni mi yoksa önceden de var mıydı
1000 lıraya zor bulunur.Bıraz daha arttırsa bulabılır amaOnun yerine düz blackshark v2 alır.