- Tepki
- 2,986
1200e felan var1000 lıraya zor bulunur.Bıraz daha arttırsa bulabılır ama
1200e felan var1000 lıraya zor bulunur.Bıraz daha arttırsa bulabılır ama
hocam nerde 1200 ben baya baktım bulamadım1200e felan var
Sahibinde bulunuyor biraz araştırmak lazım zor değil ben sürekli görüyorum. Eve geçince atayımhocam nerde 1200 ben baya baktım bulamadım
Hocam bu kulaklık üzerine bende yoğunlaştım bilgi verir misiniz, 24 bit 48khz mi ? USB girişli mi?sharkoon b2 kullanıyorum tavsiye ederim.
yazıım desteği var kulaklık kendinden jack uçlu. kutu içerinden 1 adet kontrolcü (usb uçlu), 1 adet dönüştürücü cıkıyor. 24 bit 96 khzHocam bu kulaklık üzerine bende yoğunlaştım bilgi verir misiniz, 24 bit 48khz mi ? USB girişli mi?
Memnun musun? Razer blackshark v2 USB ve Cloud II kullandım, onlara göre ses kalitesi nasıl ve şiddeti nasıl bilginiz var mı ?yazıım desteği var kulaklık kendinden jack girişli. kutu içerinden 1 adet kontrolcü (usb girişli), 1 adet dönüştürücü cıkıyor. 24 bit 96 khz
ikisini de deneyimleme şansım olmadı bir kıyas yapamam fakat çok memnunum. bircok gamıng kulaklık muzık kısmında berbatken bu kulaklığın ses kalitesi ve basları fena. ses şiddeti kısmında sadece müzik dinlerken 100 seviyesınde kullanıyorum. onun dısında yazdığım gibi genelde masaüstü 30 50 seviyesi, cs go oyun içi ses seviyem ise 20. bu düşük seviyelerde bile en ufak ayak sesini alıyorum. abartmıyorum cidden alıyorum şükür kulaklarda sağlam. şu videoda dk 10:20 den sonra mıkrofon kalıtesını anlarsın zaten.Memnun musun? Razer blackshark v2 USB ve Cloud II kullandım, onlara göre ses kalitesi nasıl ve şiddeti nasıl bilginiz var mı ?
Dip ses sorunu var mı?ikisini de deneyimleme şansım olmadı bir kıyas yapamam fakat çok memnunum. bircok gamıng kulaklık muzık kısmında berbatken bu kulaklığın ses kalitesi ve basları fena. ses şiddeti kısmında sadece müzik dinlerken 100 seviyesınde kullanıyorum. onun dısında yazdığım gibi genelde masaüstü 30 50 seviyesi, cs go oyun içi ses seviyem ise 20. bu düşük seviyelerde bile en ufak ayak sesini alıyorum. abartmıyorum cidden alıyorum şükür kulaklarda sağlam. şu videoda dk 10:20 den sonra mıkrofon kalıtesını anlarsın zaten.
kulaklıkta dipses yasayanlar varmış ama bende sıkıntı yok.Dip ses sorunu var mı?
hocam 3 ekipman için 2500 düşündüm ben biraz daha esneyebilirHocam swarcow kanalı var bir sürü ekipman deneyimleyip tarafsız inceleme paylaşıyor oraya bi göz atabilirsin.
Bütçeniz nedir hocam 3 ekipman içinde belki birinden kısar birine ekleriz
hocam 2. el alırsam nerdeyse sıfıra yakın alabilirimhyperx cloud 2 alabılırsın 2.el tercıh edıyorsan
onu da düşündüm fakat v2x ile v2 arasındaki fark nedirOnun yerine düz blackshark v2 alır.
Bütçenizi 3k yapın;hocam 3 ekipman için 2500 düşündüm ben biraz daha esneyebilir
hocam 2. el alırsam nerdeyse sıfıra yakın alabilirim
onu da düşündüm fakat v2x ile v2 arasındaki fark nedir
Anladım önerilerinize bakıcam şimdi sağolasınBütçenizi 3k yapın;
Akko 5075B(amazondan yurtdışından)
Razer Blackshark v2x
Hyperx Haste
Sürücü, kablo, pad farkı var. Birinde ses kartı var birinde yok
teşekkürler öenrin için bunu da düşüneceğim eğer kararsız kalırsam bu da aklımda bulunurikisini de deneyimleme şansım olmadı bir kıyas yapamam fakat çok memnunum. bircok gamıng kulaklık muzık kısmında berbatken bu kulaklığın ses kalitesi ve basları fena. ses şiddeti kısmında sadece müzik dinlerken 100 seviyesınde kullanıyorum. onun dısında yazdığım gibi genelde masaüstü 30 50 seviyesi, cs go oyun içi ses seviyem ise 20. bu düşük seviyelerde bile en ufak ayak sesini alıyorum. abartmıyorum cidden alıyorum şükür kulaklarda sağlam. şu videoda dk 10:20 den sonra mıkrofon kalıtesını anlarsın zaten.
Performansta fark var, değer.Anladım önerilerinize bakıcam şimdi sağolasın
performansta bir farkı var mı acaba yani fiyat farkını ödemeye değer mi bir bilginiz var mı
teşekkürler öenrin için bunu da düşüneceğim eğer kararsız kalırsam bu da aklımda bulunur
tamamdır çok sağolasın tekrardanPerformansta fark var, değer.
Rica ederimtamamdır çok sağolasın tekrardan
Hocam forumda yasak mı bilmem ama elimde çok temiz Cloud 2 var, Hp değil Kinston ve yeni kutu metal gray renk, ben aksam Sharkoon B2 aldım istersen dolap uygulamasından yardımcı olurum 300 liraya deri ped aldım cuma günü yeni geldi kumaş pedleri sıfır şekilde.tamamdır çok sağolasın tekrardan
hocam b450mk anakartım var alınır mıHocam 7.1 olması için usb olması gerekmez çünkü zaten 7.1 olayı sizin anakartınızdaki ses kartında olan bir olay. Usb girişli değilde ses kartlı istiyorsunuz onlarda bu fiyatlara zor anakartınzı iyiyse bu kulaklık en iyisi
Kulaklığı ses kasmak içinmi alıcaksınızhocam b450mk anakartım var alınır mı