Öneri 1000Tl Gaming Kulaklık Önerisi

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
yazıım desteği var kulaklık kendinden jack girişli. kutu içerinden 1 adet kontrolcü (usb girişli), 1 adet dönüştürücü cıkıyor. 24 bit 96 khz
Memnun musun? Razer blackshark v2 USB ve Cloud II kullandım, onlara göre ses kalitesi nasıl ve şiddeti nasıl bilginiz var mı ?

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
Memnun musun? Razer blackshark v2 USB ve Cloud II kullandım, onlara göre ses kalitesi nasıl ve şiddeti nasıl bilginiz var mı ?
ikisini de deneyimleme şansım olmadı bir kıyas yapamam fakat çok memnunum. bircok gamıng kulaklık muzık kısmında berbatken bu kulaklığın ses kalitesi ve basları fena. ses şiddeti kısmında sadece müzik dinlerken 100 seviyesınde kullanıyorum. onun dısında yazdığım gibi genelde masaüstü 30 50 seviyesi, cs go oyun içi ses seviyem ise 20. bu düşük seviyelerde bile en ufak ayak sesini alıyorum. abartmıyorum cidden alıyorum şükür kulaklarda sağlam. şu videoda dk 10:20 den sonra mıkrofon kalıtesını anlarsın zaten.

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
ikisini de deneyimleme şansım olmadı bir kıyas yapamam fakat çok memnunum. bircok gamıng kulaklık muzık kısmında berbatken bu kulaklığın ses kalitesi ve basları fena. ses şiddeti kısmında sadece müzik dinlerken 100 seviyesınde kullanıyorum. onun dısında yazdığım gibi genelde masaüstü 30 50 seviyesi, cs go oyun içi ses seviyem ise 20. bu düşük seviyelerde bile en ufak ayak sesini alıyorum. abartmıyorum cidden alıyorum şükür kulaklarda sağlam. şu videoda dk 10:20 den sonra mıkrofon kalıtesını anlarsın zaten.

Dip ses sorunu var mı?

KS

Nourest

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Hocam swarcow kanalı var bir sürü ekipman deneyimleyip tarafsız inceleme paylaşıyor oraya bi göz atabilirsin.
Bütçeniz nedir hocam 3 ekipman içinde belki birinden kısar birine ekleriz
hocam 3 ekipman için 2500 düşündüm ben biraz daha esneyebilir

hyperx cloud 2 alabılırsın 2.el tercıh edıyorsan
hocam 2. el alırsam nerdeyse sıfıra yakın alabilirim
Onun yerine düz blackshark v2 alır.
onu da düşündüm fakat v2x ile v2 arasındaki fark nedir

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
hocam 3 ekipman için 2500 düşündüm ben biraz daha esneyebilir

hocam 2. el alırsam nerdeyse sıfıra yakın alabilirim

onu da düşündüm fakat v2x ile v2 arasındaki fark nedir
Bütçenizi 3k yapın;
Akko 5075B(amazondan yurtdışından)
Razer Blackshark v2x
Hyperx Haste

Sürücü, kablo, pad farkı var. Birinde ses kartı var birinde yok

KS

Nourest

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Bütçenizi 3k yapın;
Akko 5075B(amazondan yurtdışından)
Razer Blackshark v2x
Hyperx Haste

Sürücü, kablo, pad farkı var. Birinde ses kartı var birinde yok
Anladım önerilerinize bakıcam şimdi sağolasın

performansta bir farkı var mı acaba yani fiyat farkını ödemeye değer mi bir bilginiz var mı

teşekkürler öenrin için bunu da düşüneceğim eğer kararsız kalırsam bu da aklımda bulunur

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Anladım önerilerinize bakıcam şimdi sağolasın

performansta bir farkı var mı acaba yani fiyat farkını ödemeye değer mi bir bilginiz var mı

teşekkürler öenrin için bunu da düşüneceğim eğer kararsız kalırsam bu da aklımda bulunur
Performansta fark var, değer.

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
tamamdır çok sağolasın tekrardan
Hocam forumda yasak mı bilmem ama elimde çok temiz Cloud 2 var, Hp değil Kinston ve yeni kutu metal gray renk, ben aksam Sharkoon B2 aldım istersen dolap uygulamasından yardımcı olurum 300 liraya deri ped aldım cuma günü yeni geldi kumaş pedleri sıfır şekilde.

bugrab01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hocam 7.1 olması için usb olması gerekmez çünkü zaten 7.1 olayı sizin anakartınızdaki ses kartında olan bir olay. Usb girişli değilde ses kartlı istiyorsunuz onlarda bu fiyatlara zor anakartınzı iyiyse bu kulaklık en iyisi
hocam b450mk anakartım var alınır mı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri