- Tepki
- 2,986
- Konu Sahibi
Teşekkür ederim.Faydalı olmuş hocam sağol
Teşekkür ederim.Faydalı olmuş hocam sağol
indirim baya iyiymiş yapıştırsam mıbu mouse kesinlikle bakın hocam baya iyi mouse https://www.amazon.com.tr/dp/B09W19PZFF/ref=asc_df_B09W19PZFF1672648200000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B09W19PZFF&linkCode=asn
Endgame xm1r daha iyi aslında ama al sat için olabilirindirim baya iyiymiş yapıştırsam mı
Bende aerox3 wireless var bu olmasa suan alacak olsam kesinlikle aerox5 i alirim. 3 zaten cok iyi 5 daha da iyiindirim baya iyiymiş yapıştırsam mı
ben claw grip tutuyorum elim büyük, razer viper mı aerox 5 mi yoksa endgame mi alayım osu falanda oynuyorum baya keskin aim lazım hangisi işimi görür sizce?Bende aerox3 wireless var bu olmasa suan alacak olsam kesinlikle aerox5 i alirim. 3 zaten cok iyi 5 daha da iyi
Hocam en iyi sensör endgame xm1rda viper 8khz biraz sorunlu ben xm1r öneririm claw içinde uygunben claw grip tutuyorum elim büyük, razer viper mı aerox 5 mi yoksa endgame mi alayım osu falanda oynuyorum baya keskin aim lazım hangisi işimi görür sizce?
Connectgame üzerinde olsa alınırdıWireless arayan olur diye şunu bırakıyorum şuan Connectgame stoğu bitmiş fakat amazonda var. Connectgame 800₺den satıyordu.
Delux markasını ve bu modeli satıyorlar. Geniş kapsamlı olmasını istiyorsanız çoğu modeli ekleyin.Connectgame üzerinde olsa alınırdı
Skatezler ptfe mibi mousenin iyi oldugunu nerden anlarız hocam ben hala alamadım kararsızım
Uygun görünce direk almak lazım biraz daha düşer die beklemek yanlış olurFiyatı biraz daha düşer herhalde diye tam 649TL iken almadığım Deathadder 2 HyperSpeedi burada 900TL olarak görmek beni bir kez daha yıktı geçti. Almayı düşündüğüm zamanın 3-4 gün öncesi 550 civarına düştüğü için belki 500 bandını bir kez daha görür diye bekliyordum, sonra bir anda 800 küsur olması şokuyla karşılaşmıştım. Aaahh kalbim...
650ye hyperx haste var kablosuz şart değilse hyperx daha iyiDeathadder 2 HyperSpeed alınır mı 650 olsa yada 650ye başka bi şey alınır mı
1000 tl üstü değil miydi onlar yaPulsar Xlite serisi eklenebilirdi diye düşünüyorum listeye.