1000TL Klavye Önerisi (13.02.2022)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: 1000TL Klavye Önerisi

Mebran klavye bu ve fiyatını hakketmiyor bence. Birkaç hafta önce ASUS TUF Gaming K7 Optik RGB Türkçe Mekanik Gaming Klavye – Linear Switch (90MP0191-B0YA00) - 1.199 TL şu ürün 799 TL fiyattan satılıyordu ama zamlanmış. Ancak şuan ki fiyatı bile piyasada pek rakip bırakmıyor bu klasmanda. Alabilirseniz +200 TL farkla bu ürünü öneririm. Ayrıca bilek desteğine takılmazsanız Asus ROG Strix Scope RX Red Optik Switch Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - 1.049 TL bu ürün bir üst modeli.

Yok bilek desteği olsun birazda dolu görünsün ürün derseniz AOC AGK700 AGON Cherry MX Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye - 999 TL şu ürünü öneririm. Oldukça başarılıdır ki indirimde şuan.

6980HX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Cvp: 1000TL Klavye Önerisi

Merhaba Uğur hocamın önerdiği Scope RX modelini öneririm. Cuma günü İncehesap Gaming gecesinde fiyatı 900TL'ye düştü, kendim kullanıyorum çok iyi klavye.

KS

Arista

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
RE: Cvp: 1000TL Klavye Önerisi

ugur.gozaydin' Alıntı:
Mebran klavye bu ve fiyatını hakketmiyor bence. Birkaç hafta önce ASUS TUF Gaming K7 Optik RGB Türkçe Mekanik Gaming Klavye – Linear Switch (90MP0191-B0YA00) - 1.199 TL şu ürün 799 TL fiyattan satılıyordu ama zamlanmış. Ancak şuan ki fiyatı bile piyasada pek rakip bırakmıyor bu klasmanda. Alabilirseniz +200 TL farkla bu ürünü öneririm. Ayrıca bilek desteğine takılmazsanız Asus ROG Strix Scope RX Red Optik Switch Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - 1.049 TL bu ürün bir üst modeli.

Yok bilek desteği olsun birazda dolu görünsün ürün derseniz AOC AGK700 AGON Cherry MX Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye - 999 TL şu ürünü öneririm. Oldukça başarılıdır ki indirimde şuan.

Asus beğendim ama fiyatı konusunda emin olamadım. Bir de ses çok çıkar mı diye düşünüyorum. Rahatsız eder mi diye. İnternetten baktığım da bununla ilgili bir şey bulamadım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri