1000Tl Kulaklık Önerisi (Temmuz 2023)

saquex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selamlar,

1000TL bütçem var en fazla 1100 TL'ye çıkabilirim. Kafa bantlı rahat ses kasabileceğim oyuncu kulaklığı lazım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

saquex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
James donkey, rampage tarzı çin markalarından ürküyorum özellikle james donkey çünkü çok olumsuz yorum var. Başka bir öneriniz var mı?
Ayrıca yeni fark ettim en ucuz 3790 civarında var.

Son düzenleme:

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
James donkey, rampage, gamepower tarzı çin markalarından ürküyorum özellikle james donkey çünkü çok olumsuz yorum var. Başka bir öneriniz var mı?
Ayrıca yeni fark ettim en ucuz 3790 civarında var.
Nasıl 3000 tl ya okadar pahalı değil o ki kuzenim 3 yıldır kullanıyor sorun yaşamadı tabi kafa bandı peşlerinden yıprandı ama seste sorun yok mikrofon iyi immo ya kadar geldi o kulaklık ile

Stok ta yokmuş o zaman bunu önerebilirim

KS

saquex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Nasıl 3000 tl ya okadar pahalı değil o ki kuzenim 3 yıldır kullanıyor sorun yaşamadı tabi kafa bandı peşlerinden yıprandı ama seste sorun yok mikrofon iyi immo ya kadar geldi o kulaklık ile
Sadece hepsiburada'da stok var ve o da 3795 TL.
Başka bir kulaklık önerebilir misiniz?

Stok ta yokmuş o zaman bunu önerebilirim
Dostum bu kulaklık mediamarkt da 1189 a varmış evet ama stoklar tükenmiş 😁.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
KS

saquex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

1300 tl aslında, alabiliyorsan al yoksa jbl quantum 100
Baktım jbl quantum 100'e ama çoğu kişi sadece oyuncuysanız önermem demiş hocam bütçemi de maximum 1100 yapabilirim @Greewe_Greew

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri