James donkey 7121000 TL bütçem var en fazla 1100 TL'ye çıkabilirim. Kafa bantlı rahat ses kasabileceğim oyuncu kulaklığı lazım.
James donkey, rampage tarzı çin markalarından ürküyorum özellikle james donkey çünkü çok olumsuz yorum var. Başka bir öneriniz var mı?James donkey 712
Nasıl 3000 tl ya okadar pahalı değil o ki kuzenim 3 yıldır kullanıyor sorun yaşamadı tabi kafa bandı peşlerinden yıprandı ama seste sorun yok mikrofon iyi immo ya kadar geldi o kulaklık ileJames donkey, rampage, gamepower tarzı çin markalarından ürküyorum özellikle james donkey çünkü çok olumsuz yorum var. Başka bir öneriniz var mı?
Ayrıca yeni fark ettim en ucuz 3790 civarında var.
Sadece hepsiburada'da stok var ve o da 3795 TL.Nasıl 3000 tl ya okadar pahalı değil o ki kuzenim 3 yıldır kullanıyor sorun yaşamadı tabi kafa bandı peşlerinden yıprandı ama seste sorun yok mikrofon iyi immo ya kadar geldi o kulaklık ile
Dostum bu kulaklık mediamarkt da 1189 a varmış evet ama stoklar tükenmişNasıl 3000 tl ya okadar pahalı değil o ki kuzenim 3 yıldır kullanıyor sorun yaşamadı tabi kafa bandı peşlerinden yıprandı ama seste sorun yok mikrofon iyi immo ya kadar geldi o kulaklık ile
Stok ta yokmuş o zaman bunu önerebilirim
![]()
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hepsi buradadan alabilirsinSadece hepsiburada'da stok var ve o da 3795 TL.
Başka bir kulaklık önerebilir misiniz?
Dostum bu kulaklık mediamarkt da 1189 a varmış evet ama stoklar tükenmiş.
Bütçemi aşıyor dediğim gibi en fazla 1100 e çıkabilirim.Hepsi buradadan alabilirsin
Tamamdır kafabantlı olsa daha iyi olurdu ama teşekkürler.blackshark v2x stok bekle
Mediamarkt'a stok geldi fakat fiyatı çok fazla arttı başka bir öneriniz var mı? Yeniden stok beklemesem güzel olur fiyatlar artıp duruyor. @Greewe_Greewblackshark v2x stok bekle
Baktım jbl quantum 100'e ama çoğu kişi sadece oyuncuysanız önermem demiş hocam bütçemi de maximum 1100 yapabilirim @Greewe_Greew![]()
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
1300 tl aslında, alabiliyorsan al yoksa jbl quantum 100